Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ką manai?“ dalyviai: įžymybių paslaptys visada tampa viešos

Kiekvieną darbo dieną 17.40 val. TV3 eteryje Agnė Armoškaitė kviečia savo laidos herojus atsakyti į klausimą „Ką manai?“, o žiūrovus – stebėti įdomius, atvirus ir dar negirdėtus pokalbius bei aktualias diskusijas.
Agnė Armoškaitė
Agnė Armoškaitė / TV3 nuotr.

Šio antradienio, rugsėjo 13-osios, pokalbių laidoje „Ką manai?“ visada atvira dainininkė Vitalija Katunskytė pasakos, kaip ji mėgino nutylėti skaudų savo šeimos gyvenimo faktą: tikrai ne daug kas žino, jog daugelio žmonių mylima dainininkė turi ne tik dukrą Moniką, su kuria koncertuoja, bet ir sūnų.

Deja, jo gyvenimas susiklostė kitaip, nei norėjo mama, – jaunas žmogus jau ne vieną kartą teistas ir jau daug metų sėdi kalėjime. „Ilgai pavyko slėpti savo šeimos skausmą ir gėdą, bet kartą paskambino žurnalistė su klausimais apie sūnų ir supratau, kad tuoj visi apie jį sužinos. Ilgai sprendžiau – kalbėti ar ne, bet esu atviras žmogus, todėl sutikau, nors širdis plyšo iš skausmo“, – atskleidžia V.Katunskytė.

Dainininkė įsitikinusi: žymūs žmonės negali slėpti net ir asmeninio gyvenimo, nes anksčiau ar vėliau vis tiek viskas taps vieša. Tiesa, jos dukra Monika Katunskytė, anksčiau taip pat atviravusi, nusprendė savo meilės reikalus, skyrybų su buvusiu vyru istoriją nuo šiol pasilikti tik sau. „Girdėjau tiek nesąmonių, o aš auginu sūnų, todėl bent dėl jo daugiau tokia atvira nebūsiu“, – sako Monika.

Apie išviešintas paslaptis taip pat atviraus Seimo narė Inga Valinskienė, Violeta ir Vilius Tarasovai bei kiti laidos pašnekovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius