Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ką reiškia tavo vaikino bučiniai

Gyvenimas be bučinių būtų pilkas ir nuobodus. Kaip gėlė be aromato. Todėl bučiuotis (ypač kai tai nutinka laiku ir vietoje) yra nuostabu. Kita vertus, bučiniai nėra vien tik fizinis kontaktas – tai ir dviejų sielų intymi simfonija. O ji turi savo muzikines temas ir potemes, prasmes ir, kartais, beprasmybę.
Pora
Pora / Photos.com
Temos: 2 Santykiai Meilė

Pabandykime išsiaiškinti, ką galėtų reikšti tavo vaikino dėmesys, reiškiamas bučiniais. Jei jis išradingas ir tikrai nori laimėti tavo širdį ne vienam vakarėliui, turėtų pasistengti, stebindamas švelnumo apraiškų įvairove. Pasižiūrėkime.

Bučinys į ranką. Jei taip bučiuojama tavo mamos ar kurios kitos solidesnės damos ranka – viskas aišku, tai elementarus mandagumas ir pagarba. Bučiuodamas tavo ranką vaikinas galbūt nori pasakyti „man kol kas užtenka tiek, aš tave tiesiog gerbiu“. Toks bučinys tinka ir tuo atveju jei jis, tarkime, išgėrė alaus, tačiau žino, kaip tu nekenti alkoholio kvapo...

Visai kas kita, jei jis tavo ranką savam delne palaiko ilgiau: suprask, į tą bučinį jis sudėjo visą širdį. Taigi netrukus lauk bučinių ne tik į ranką! Apskritai, bučinys į ranką gali būti ir labai intymus, ypač jei bučiuojama iki alkūnės, jei lūpomis liečiama vidinė rankos pusė. Neveltui sakoma, kad bučinys į alkūnės linkį (ten, kur leidžiami vaistai, liaudiškai tariant), yra intymumo viršūnė.

Pabučiuotas skruostas. Toks bučinukas gali reikšti daugelį dalykų: elementarų draugiškumą arba šį tą daugiau. „Daugiau“ tai reiškia, kad jis galbūt nedrįsta bučiniu į lūpas atskleisti savo tikrųjų jausmų. Todėl iš pradžių „pasibando“, ar neatstumsi. Taip pat tokiu savo elgesiu jis gali sakyti „man patinka tavo putlūs žandukai, tau visai nereikia laikytis dietos, kad man patiktum“.

Bučinys į skruostą šokio metu (ypač jei šokate dviese po žvaigždėtu dangum) gali reikšti „man gera su tavim, noriu kad ši akimirka truktų amžinybę“.

Bučinys į kaktą. Jame beveik nėra geidulingumo, jokio sekso. Greičiau palaiminimas. Tokiame bučinyje nekaltybė ir meilė susilieja į nuostabią visumą. Man patikdavo, kai vaikinas taip pabučiuodavo – net galvos skausmas, rodos, praeidavo. Bučinys į kaktą – tai kaip apsauga, malda už tave, tai tarsi pasakymas „mylėsiu tave amžinai, net jei pabėgsi už jūrų marių“. Patikėkite, gera būti bent kartą taip pabučiuotai artimo žmogaus.

Pečių linija. Be galo subtili švelnumo forma. Tai ir pakankamai erotiška, ir švelnu, ir nekalta. Jeigu bučiniai jums yra tarsi kalbos žodžiai, o ne tik preliudija pakeliui į miegamąjį, bučiniai į pečių liniją (ar kaklą), lydimi švelnių apkabinimų, gali būti labai daugiaprasmiai ir įvairiaspalviai. Jie kaip muzika: ir girdimi, ir jaučiami.

Bučinys į akis. Mano vienai draugei nutiko toks dalykas. Vaikinas ją nusivežė prie jūros (ar ežero – nesvarbu) ir paprašė užsimerkti. Pabučiavęs į akis tarė: „aš noriu, kad tu pagaliau praregėtum ir suprastum, kaip smarkiai tave myliu“. Visa bėda, kad mano draugė tą vakarą buvo padauginusi vyno ir neprisimena, ką atsakė vaikinui. Tačiau šis nutikimas gali būti kaip simbolis: bučinys į akis – tai bandymas patekti į sielos gelmes, troškimas dar kartą įprasminti savo jausmus ne tik žodžiais.

Bučiuojamas kaklas. Jeigu vaikino lūpos ima leistis žemiau, tau reikia apsispręsti: sakyti STOP, ar jį padrąsinti leistis iki žydinčių lelijų tarp tavo krūtų.

Ausies spenelis. Kai kurioms mano klientėms tai nepatinka, „laksto skruzdėlės“ per visą kūną, kai vaikinas bučiuoja ausis. Iš savo teorijos ir praktikos sakyčiau, kad bučinys į ausies spenelį – tai paraiška kūniškai meilei. Ir vėl jums reikai galvoti: sakyti STOP ar skatinti partnerį toliau studijuoti jūsų kūno žemėlapį.

Bučinys į tatuiruotę (kur ji bebūtų). Na taip, ne visos turime tatuiruotes. Tačiau ją gali atstoti ir apgamėlis ar pigmentinė dėmelė. Svarbu, kad jūs turėtumėte mažytę intymią (ir kartu nekaltą) paslaptį, apie kurią galėtumėte juokauti ir kurią jis galėtų bučiuoti, ieškodamas naujų būdų meilei išpažinti.

Kitos, intymesnės bučinių rūšys – tai jūsų abiejų reikalas. Todėl šioje vietoje mokentarus baigiu, linkėdama, kad bučiniai neskaudintų. O jei jie neatnešė jums pilnatvės, tai bent paliktų malonius tegul ir užgęsusios meilės prisiminimus. 

Santykių specialistei Tatjanai gali parašyti tatjana.joy@gmail.com.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius