Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kai man buvo 15 metų: Saulenė Chlevickaitė mėgo repą ir hiphopą, o liežuvyje puikavosi auskaras

Televizijos projektų „Lietuvos balsas“ ir „Žvaigždžių duetai“ dalyvė bei koncertų organizatorė Saulenė Chlevickaitė (24) prisipažino, kad paauglystėje buvo didelė repo ir hiphopo gerbėja. Nors Saulenė nebuvo pavyzdinga mokinė ir vienu metu jai ypač rūpėjo linksmybės, tačiau ji tikino, kad tėvai su ja problemų neturėjo.
Saulenė Chlevickaitė 15-kos ir dabar
Saulenė Chlevickaitė 15-kos ir dabar / Asmeninio albumo / „First Baltic Models“ nuotr.

„Kai pradedame kalbėti apie paauglystę, aš iš karto pagalvoju apie paauglių įsivaizdavimą, kad jie viską žino geriausiai. Pamenu tą jausmą, kai jūra iki kelių: visko noriu, darau ir man niekas neaiškins. Mano jaunystė prabėgo labai linksmai, tačiau dėl to tėvai neturėjo problemų su manimi. Jie buvo gan šiuolaikiški, už tai esu jiems labai dėkinga“, – portalui Žmonės.lt pasakojo S.Chlevickaitė.

Paklausta, ar buvo pavyzdinga mokinė mokykloje, Saulenė juokėsi, kad jos gyvenime viskas vykdavo fazėmis. „Prisipažinsiu, kad buvo laikas, kai leidau sau atsipūsti, o linksmybėms teikiau pirmenybę. Šeimoje buvau trečias vaikas, manau, kad dėl to bendraujant su tėvais nekildavo didelių problemų. Jie jau buvo atsikandę kitų, todėl man daug leido“, – atviravo mergina.

Asmeninio albumo nuotr./Saulenei Chlevickaitei 16 metų (trečia iš kairės)
Asmeninio albumo nuotr./Saulenei Chlevickaitei 16 metų (trečia iš kairės)

Saulenė prisipažino, kad buvo repo ir hiphopo kultūros gerbėja, tuo ji labai domėjosi ir net  mokėsi šokti breiką. S.Chlevickaitė taip pat prisiminė paauglystės įvaizdžio pokyčius – būdama 13 metų ji į liežuvį įsivėrė auskarą.

„Dėl to auskaro tėvai truputį pyko, nes įsivėriau gana anksti. Jie sakė, kad nesąmonė, skatino išsiimti, tačiau aš nepasidaviau. Auskarą nešiojau gana ilgai, beveik dešimt metų: net dirbant biure niekas jo nepastebėjo. Vėliau dėl sveikatos problemų teko išsiverti. Ačiū, Dievui, kad tatuiruočių nepasidariau, nes buvo ir toks planas. Kažkaip pavyko išvengti“, – juokėsi neseniai modelio duonos paragavusi atlikėja.

Asmeninio albumo nuotr./Saulenei Chlevickaitei 15 metų
Asmeninio albumo nuotr./Saulenei Chlevickaitei 15 metų

S.Chlevickaitė pasakojo prisimenanti, kad jos stilius dažnai užkliūdavo vyresnėlei Sandrai. Ji vis pasijuokdavo, kad Saulenė yra labai berniukiška, vilki plačias kelnes, sportinius džemperius. „Kartą ji paklausė, ar aš nenoriu moteriškiau atrodyti. Pamenu, kad dėl tokio jos klausimo labai supykau ir pasakiau, kad fyfa ji gali būti, kad čia yra ne man. Tačiau gal nuo 17-kos pradėjau keisti stilių. Paauglystėje sakiau, kad aukštakulniai ne man, tai ir prisišnekėjau, labai jie patinka ir visada juos aviu“, – juokėsi mergina. Kalbėdama apie stiliaus klaidas Saulenė prisiminė ne tik berniukišką stilių, bet ir tai, kad labai daug gelžgalių nešiodavo:  spyglius ant kaklo ir rankų, o dabar tokie dalykai atrodo baisu.

Paklausta apie meiles, S.Chlevickaitė prisipažino, kad tuo metu paauglystėje buvo madinga šokti breiką. Todėl ji su drauge lankė breiko užsiėmimus, ėjo į visus turnyrus, nes juose dalyvaudavo šokėjai, kurie buvo merginų dievukai. Jos vis tikėjosi atkreipti jų dėmesį.

„Tas įsivaizdavimas, kad viską žinai geriausiai, nėra teisingas. Kartais reikia paklausyti, neprieštarauti vyresniems, nes jie nori tik gero. Palinkėčiau įsiklausyti į aplinkinių nuomonę ir mokėti išgirsti kitus“, – savo paaugliška patirtimi pasidalijo S.Chlevickaitė.

Saulenė Chlevickaitė
Saulenė Chlevickaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius