Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kai man buvo 16 metų: jau tada buvo aišku, kad Justinas Lapatinskas nebus raketų išradėju

Portalas Žmonės.lt ir toliau kalbina pramogų pasaulio atstovus apie daugeliui patį sunkiausią ir įsimintiniausią laiką – paauglystę. Šį kartą savo prisiminimais ir nuotraukomis sutiko pasidalinti atlikėjas ir įvairių televizijos projektų dalyvis Justinas Lapatinskas.
Justinas Lapatinskas dabar ir paauglystėje
Justinas Lapatinskas dabar ir paauglystėje / Žmonėslt/Luko Balandžio ir Asmeninio albumo ir nuotr.

„Vos pagalvoju apie paauglystę, iš karto prisimenu šiltas vasaras, draugus, palapines, ežerą... Šiaip mokykloje nebuvau labai pavyzdingas mokinys. Buvau mokyklos tarybos pirmininkas, įvairių projektų rašytojas, aktyvus žmogus, reiškiausi ir dalyvavau miesto gyvenime. Tada jau matėsi, kad raketų mokslininko iš manęs nebus“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Justinas.

Asmeninio albumo nuotr./Justinas Lapatinskas
Asmeninio albumo nuotr./Justinas Lapatinskas

J.Lapatinskas prisiminė, kad jo mama buvo labai griežta, todėl ji prižiūrėjo, kad sūnus nenuklystų ir naktimis nesitrankytų. „Labai liūdna man, kai pasišneku su draugais, nes pradėjau eiti į vakarėlius labai vėlai. Šiek tiek praleidau viską. Man rodos, buvo 16 metų, kai pirmą kartą drįsau grįžti namo kažko paragavęs. Bet tai buvo minimaliai. Parėjau antrą nakties. Gavau nuo mamos velnių“, – prisiminė vaikinas, kuris šiuo metu treniruojasi ir netrukus debiutuos ant ledo projekte „Šokiai ant ledo“.

Kiekvieno iš mūsų gyvenime yra buvę pirmųjų kartų: pirmas kartas, kuomet užrūkėme cigaretę, pabėgome iš pamokų, išgėrėme paslapčia nuo tėvų. Justinas prisiminė vieną juokingą nutikimą. „Buvo šimtadienis, pravedžiau renginį, visi buvo laimingi ir aš paragavau normaliai. Parėjau gal kokią 2 ar 3 nakties, smagiai mane chebra parvedė namo. Prie durų mane paliko, aš pareinu namo, atsirakinu duris ir bandau tyliai eiti į savo kambarį. Pas mus yra toks koridorius, jis jungia visus keturis kambarius. Mano mama įsijungus šviesą sėdi koridoriuje palei sieną užmigusi su šluota, laukia manęs. Kažkur užsikabinau ir taip pakėliau mamą. Gavau normaliai velnių dėl to“, – juokėsi Justinas. Vaikinas pasakojo, kad jo mama yra medikė, todėl dažnai per daug būdavo rūpestinga, nors to ir nereikėdavo.

Asmeninio albumo nuotr./Justinas Lapatinskas
Asmeninio albumo nuotr./Justinas Lapatinskas

„Tai čia buvo mano toks didelis dalyvavimas, o paskui viskas nurimo iki 18-kos, kol neišvažiavau studijuoti ir gyventi bendrabutyje. Ten prasidėjo baliai-festivaliai. Nebuvau galvos skausmas. Buvome su broliu normalūs vaikai: bombų prie langų neklijuodavome kaip kiti, katei uodegos nepadegdavome – toks buvo mano kiemas“, – kalbėjo Druskininkuose mokytoju dirbantis J.Lapatinskas.

Daugelis paauglystėje išbando naujas šukuosenas, stilių ar įvaizdį. Justinas pasakojo, kad nieko drastiško nepasidarė: nei auskarų įsivėrė, nei tatuiruočių pasidarė. „Esu prieš auskarus ir tatuiruotes. Jei kada nors ką pasidaryčiau, tai bus kažkas labai stipru. Man atrodo, kad neverta tatuiruotės darytis. Man tai nėra gražu, o auskarai man yra labai moteriška, aišku, nenoriu įžeisti visų tų vyrų, kurie turi, bet man – kažkaip... Man tai niekada nebuvo gražu“, – prisipažino atlikėjas.

O ką iš savo patirties galėtų patarti jaunimui? „Net neįsivaizduoju. Galiu tik pasakyti, kad niekam nelinkiu būti tokiam geram koks aš buvau, nes paauglystė yra reikalinga tam, kad darytume klaidas. Geriau suklysti, kai tau 14 metų ar 21-eri. Man atrodo, kad geriau suklysti jaunesniam, aišku, jei vaikų prisidarai, tai geriau neskubėti“, – atviravo atlikėjas.

Asmeninio albumo nuotr./Justinas Lapatinskas
Asmeninio albumo nuotr./Justinas Lapatinskas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius