Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kai man buvo 16 metų: Kristina Tučkutė jau dirbo modeliu, skraidė po pasaulį ir ašarų dėl meilės neliejo

Paauglystė – kvailystė, sutiks daugelis. Kiekvienas iš mūsų prisimena pirmąsias meiles, mados klaidas ir norą kuo greičiau užaugti. Portalas Žmonės.lt pristato naują rubriką, kurioje žinomi žmonės dalinsis savo prisiminimais apie paauglystę ir to meto nuotraukomis, kurios tikrai ne vieną jūsų nustebins. Pirmoji savo prisiminimais sutiko pasidalinti modelis Kristina Tučkutė (30).
Kristina Tučkutė dabar ir 16-kos
Kristina Tučkutė dabar ir 16-kos / Viganto Ovadnevo / Asmeninio archyvo nuotr.

„Kas pirmiausia šauna į galvą, kai išgirstu pasakymą: „Kai man buvo šešiolika...“? Iš karto išnyra prisiminimai apie darbą, nes tuo metu jau keliavau ir dirbau modeliu. Modeliu dirbti pradėjau keturiolikos, penkiolikos vykau dirbti į užsienį o šešiolikos jau manęs dažnai nebuvo Lietuvoje“, – portalui Žmonės.lt pasakojo K.Tučkutė.

Modelis pasakojo, kad kelionių metu tekdavo mokytis per atstumą: ji siųsdavo padarytus namų darbus mokytojoms, o egzaminus ir atsiskaitymus atvykdavo laikyti į Klaipėdą, kur tuo metu gyveno jos šeima.

Paklausta, ar nepasiilgsta normalios paauglystės, Kristina turėjo tvirtą nuomonę: „Tikrai nepasiilgstu ir nesigailiu, kad nėjau į mokyklą kaip kiti mano bendraamžiai. Nors buvau stropi mokinė, tačiau laikas mokykloje man nebuvo pats mieliausias. Gal čia paauglystės problemos kaltos, kad kartais nesutardavau  su mokytojais.  Buvau pavyzdingo elgesio mokinė, tačiau dėl tam tikrų draugių aš dažnai užkliūdavau pedagogams. Prisipažinsiu, kad mokykloje praleistas laikas man nebuvo džiugus, nors mokytis man patiko. Mielai sutikdavau išvažiuoti padirbėti, dirbti buvo geriau nei eiti į mokyklą.“

Kristina Tučkutė
Kristina Tučkutė

Daug kas iš paauglystės prisimena nelaimingą meilę, kuomet ašarų upeliai riedėjo ir atrodė, kad pasaulis slysta iš po kojų. K.Tučkutė tikino, nebuvusi iš tų merginų, kuri lietų ašaras dėl vaikinų. „Kada pirmą kartą įsimylėjau? Tikrai tai buvo ne Lietuvoje, nes nebūdavo laiko santykiams. Po pamokų eidavau į muzikos mokyklą, nes tėvai visada norėjo, kad būčiau užimta. Laiko šlaistytis gatvėmis su bendraamžiais neturėjau, todėl ir bendravimo su berniukais nebūdavo. Labai vėlai pradėjau galvoti apie santykius, vaikinus ir mano pirmasis vaikinas atsirado labai vėlai“, – prisipažino gražuolė, kurios širdis šiuo metu priklauso kanadiečių verslininkui Patrice'ui Romului.

Kristina pasakojo, kad būdama Lietuvoje su draugėmis eidavo į mokyklos žiburėlius. Paauglėms norėjosi eiti ten, kur renkasi vyresni, ne bendraklasiai, todėl jos lankydavosi įvairiose Klaipėdos diskotekose. Tačiau K.Tučkutė prisimena, kad daugiau šokių ir diskotekų ji vis dėlto aplankė, kuomet keliaudavo.

Paklausta apie paauglystės stiliaus klaidas visada žavingai atrodanti Kristina prapliupo juoktis: „Pamenu, kad visos tais laikais ryškiai pieštuku dažydavosi lūpas, nebūdavo jokio lūpdažio, tik pieštuku apvestos. Tai buvo mados klaida (juokiasi), tačiau tuomet galvojau, kad kitaip ir būti negali, kad visą gyvenimą taip dažysiuosi.“ Modelis prisipažino, kad paauglystėje jos idealas buvo ketveriais metais vyresnė sesuo, kurią ji bandė kopijuoti, siekdavo daryti ir atrodyti kaip ji.

Asmeninio albumo nuotr./Kristina Tučkutė 16-kos
Asmeninio albumo nuotr./Kristina Tučkutė 16-kos

K.Tučkutė pasidalijo nuotrauka, kurioje ji nufotografuota vos suėjus šešiolikai. Kaip pasakojo Kristina, paauglystėje ji visada atrodydavo vyresnė, todėl ne išimtis ir ši nuotrauka. „Buvau modelis, todėl modelių mokyklose buvau išmokyta, kaip pasidažyti, kaip apsirengti. Visada norėjau atrodyti vyresnė. Juokinga. Tuomet net ir atėjus į mokyklą galėjai pagalvoti, kur dingo mokinukės, nes visos atrodė vyresnės“, – prisiminimais dalijosi K.Tučkutė.

Pažvelgę į praeitį kiekvienas keiksnojame save už padarytas klaidas ir galvojame, kad geriau būtų reikėję išvengti jų. Kokiu patarimu pasidalintų Kristina? „Aš sakyčiau niekuomet neskubėti. Mes norime ir skubame įžengti į suaugusiųjų pasaulį: norime viską daryti, nesinori klausyti mamos, norisi patiems spręsti dėl visko ir iš savo klaidų mokytis. Dabar galvoju, kad nereikia skubėti. Man trūksta tos vaikystės, kurios neturėjau, tų draugių ir draugų, kurie galbūt galėjo mane supti, netgi atsiminimų apie tai, nes aš jų neturiu. Tegu visos išlieka savo amžiuje ir nebando užaugti anksčiau laiko“, – pokalbį baigė dukrą auginantis modelis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius