Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip pabėgti iš pasimatymo

Galbūt dažnai susiduriate su situacija, kai į pasimatymą einate nekantraudami ir su džiaugsmu, tačiau vėliau suprantate, jog jūsų pasimatymas nuobodus ir nemalonus jums. Tuo metu visi galvojame apie efektyvius būdus, kurie padėtų užbaigti pasimatymą.
Pasimatymas
Pasimatymas. / Photos.com nuotr.
Temos: 1 Bėgimas

Kai mes kalbame apie pasimatymo pabaigimą, tai nebūtinai yra susiję su blogu pasimatymu, jūs taip pat galite norėti užbaigti ir gerą pasimatymą dėl tam tikrų faktorių. Šiame straipsnyje mes pasiūlysime kai kuriuos paprastus būdus, kurie padės užbaigti pasimatymą tokiu būdu, jog neįskaudintumėte kažkieno jausmų, rašo ayushveda.com.

Jei jūs, deja, patenkate į nevykusį pasimatymą, keli dalykai jums gali padėti iš jo pabėgti. Jūs žmogui, su kuriuo susitinkate, tiesiog galite pasakyti, jog turite svarbų susitikimą ir jums reikia išeiti.

Jei manote, kad tai nesuveiks ar jog tai per daug melagingai skamba, tuomet atsiprašykite ir nueikite į tualetą. Ten parašykite žinutę savo draugui ar draugei ir paprašykite, kad jums paskambintų ir pakviestų jus į susitikimą, kai būsite šalia žmogaus, su kuriuo atėjote į pasimatymą.

Kad ir kokio būdo imsitės, atsiminkite, jog tai turite padaryti taip, jog jūsų pasimatymo partneris nebūtų įskaudintas ar įžeistas.

Kartais norisi pasišalinti ir iš vykusių pasimatymų, kur viskas einasi gerai, tačiau su žmogumi nejaučiate jokio ryšio, todėl tiesiog norisi baigti pasimatymą.

Nėra blogai būti sąžiningai ir pasakyti apie savo jausmus tokiu būdu, jog pasimatymą galėtumėte baigti nesuteikdami blogų jausmų.

Jūs galite pasakyti, kad jums patiko pasimatymas, tačiau, jūsų manymu, jūs per daug skirtingi, jog galėtumėte jūsų santykius perkelti į kitą lygmenį.

Jei iš tikrųjų jaučiatės blogai per pasimatymus, nesikankinkite ir įvairiais būdais stenkitės iš jų pasišalinti. Svarbu suprasti, jog nieko nėra gėdinga, jeigu jūs norite baigti jūsų pasimatymą.

Galbūt šie keli patarimai jums padės!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius