Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip prisibelsti į seksualios, tačiau uždaros merginos širdį?

Laba diena, Ramune. Susipažinau su nuostabia ir seksualia mergina, kuri man itin patinka. Mes lyg ir bandome santykius vystyti toliau, bet susidūriau su sunkumais. Ji yra arba labai uždaro būdo, arba nepasitiki manimi ir beveik neatsiskleidžia. Kalbėdama sako vis tuos pačius žodžius ir neatsako nieko konkretaus...
Ramunė Pajuodytė.
Ramunė Pajuodytė-Milašienė / G.Kropio nuotr.

Gal ji jaučiasi nepatogiai, nedrąsiai, bet man atrodo, kad ji į tokią lyg ir nepanaši. Ką daryti, kad ji atsiskleistų, pradėtų labiau pasitikėti manimi ir įsileistų į savo pasaulėlį? Tas uždarumas labai kenkia bendravimui, o aš noriu pabandyti ir pažiūrėti, ar tarp mūsų gali kas išeiti. Ačiū už atsakymą. Mantas.

Sveikas, Mantai. Kiekvienas turime savo ribą, iki kurios prisileidžiame kitą žmogų, taip pat kiekvienam užima nevienodai laiko, kol ateina jausmas, kad jau galiu labiau pasitikėti kitu žmogumi, įsileisti į savo vidų. Tai priklauso tiek nuo prigimties, tiek nuo to, kokią patirtį bendraudami su kitais įgyjame. Vieniems gal yra tekę patirti skaudžių išdavysčių, kiti galėjo laisvai dalintis savo jausmais, požiūriais su pirmaisiais reikšmingais mums žmonėmis, galėjo būti savimi.

Nespausk jos ir neskubink

Visa tai lemia, ar pasaulį suvokiame kaip grėsmingą, atstumiantį ir pilną pavojų ar draugišką ir saugų. Taip pat ši patirtis lemia, ar pasitikime savimi. Pasitikėjimas gimsta ir auga bėgant laikui, praleistam kartu, kaupiantis bendriems išgyvenimams, po truputį pažįstant vienas kitą, rūpinantis vienas kitu. Jei bendraujate dar nelabai ilgai, mergina iš tiesų gali varžytis, jaustis įsitempusi, todėl ir yra tokia santūri.

Galbūt jai trūksta pasitikėjimo savimi, o taip pat ir kitais. Mergina gali daugiau ar mažiau sąmoningai tikrinti, ar tu rimtai žiūri į ją, kokie tavo ketinimai. Stenkis atsižvelgti į jos ribas: nespausk, duok jai daugiau laiko. Tegul ji pripranta prie tavęs, pasijunta laisvesnė. Leisk jai geriau pažinti tave: daug pasakok apie save, dalinkis savo mintimis, išgyvenimais, pats atverk jai savo pasaulį.

Nepamirškite filmo ar koncerto

Santykių pradžioje bendravimas sėdint vienas prieš kitą gali būti per daug keliantis įtampą, todėl kviesk ją į renginius, filmus, parodas, koncertus. Merginai nereiks kalbėti tiesiogiai apie save, jei aptarinėsite neutralesnes temas, pavyzdžiui, galite pasidalinti įspūdžiais, mintimis apie drauge matytą filmą ar spektaklį. Taip galėsi labiau ją pažinti, nes iš merginos komentarų galbūt atsiskleis jos pasaulėjauta, bendras požiūris į gyvenimą.

Taip pat pagalvok, ką galite kartu nuveikti, kad mergina labiau atsipalaiduotų. Galbūt tai gali būti veikla, kur reikėtų drauge pajudėti, pavyzdžiui, galite nuvažiuoti išsimaudyti ar nueiti į vandens parką, pasportuoti, pašokti ar pažaisti stalo žaidimą. Fizinė veikla visada atpalaiduoja, pakelia nuotaiką. Jei tikimės iš kito žmogaus atvirumo ir nuoširdumo, visų pirma turime patys būti nuoširdūs ir atviri. Būk kantrus, leisk įvykiams vystytis savo tempu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius