-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Kakadu“ nuo rudens taps „KK2“

Nuo naujojo LNK sezono populiarusis infošou „Kakadu“ reikalą turės ne tik su papūgomis, bet ir su kitomis paukščių bei žinduolių rūšimis bei porūšiais, teigiama televizijos išplatintame pranešime spaudai.
„KK2“ laidos vedėjai: Ugnės Skonsmanaitės irTomas Ališauskas
„KK2“ laidos vedėjai: Ugnės Skonsmanaitės irTomas Ališauskas / LNK nuotr.

Maksimaliai sumažinusi savo pavadinimą iki minimalių trijų simbolių, laidos kūrybinė grupė nuo rudens planuoja pokyčius.

„Nusprendėme išgryninti žanrą ir rengti klasikinę infošou laidą. Kitą sezoną „KK2“  spręs nūdienos Lietuvos būties klausimą: kas yra bulvaras ir kas yra politika? Argi tai ne tas pats? Patyrinėjus kai kurių politikierių fizionomijas ir jų darbus aiškėja, kad  taip vadinamų žvaigždučių skandalai nė iš tolo negali prilygti politinio elito kasdieniniams poelgiams, po kurių rūgčioja ir atrajoja visa tauta.  Mūsų akiratyje bus aktualiausi  politiniai, ekonominiai ir socialiniai reikalai iš Lietuvos ir pasaulio. Bet, kaip ir dera infošou žanrui, naujienos bus pateikiamos aštriai ir nuotaikingai“, – sako „KK2“ prodiuseris Saulius Bartkus.

Kadangi mūsų gyvenime žvaigždės ir politika persipynė – politikai lipa į sceną, o žvaigždės eina į politiką, bus maišomas mūsų visuomeninio politinio gyvenimo kokteilis bei eksponuojamos šio kokteilio sudedamosios dalys po vieną ir kartu.  Pasak S. Bartkaus, paragavę šio kokteilio, atsibus ne tik įvairaus plauko veikėjai, bet akys nušvis ir „eiliniams Lietuvos žiūrėtojams“.

Laidą keistis įpareigoja ir laidos vedėjos Ugnės Skonsmanaitės studijos – mergina įniko į politologijos mokslus ir profesionalo akimi vertina, kas dedasi Lietuvos politiniame gyvenime. Ugnė ir toliau laidą ves su Tomu Ališausku.

Nors laidos pavadinimas sutrumpėjo, tačiau darbo kūrybinei komandai nesumažėjo. 

„Mūsų laidos žurnalistai neatostogauja, toliau filmuoja istorijas, daro tyrimus, kuriuos žiūrovai išvys jau rudenį“, – sako S. Bartkus.

15min.tv – nemokama televizija internete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius