-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kalbos apie Valinskų skyrybas – tik provokacija?

„Ar mes skiriamės ar ne, mylimės ar ne, taikomės ar ne – tai yra tik mūsų reikalas. Galiu pasakyti tik viena: nėra dūmų be ugnies ar ugnies be dūmų. Taip ir mūsų su Arūnu santykiai“, – interviu gyvenimo būdo laidai „Nuo... Iki...“ pirmadienio vakarą atviraus garsioji dainininkė ir Seimo narė Inga Valinskienė.
Inga Valinskienė ir Arūnas Valinskas
Inga Valinskienė ir Arūnas Valinskas / LNK nuotr.

Paklausta, ar nežeidžia vyro sarkazmas ir šiurkštūs pajuokavimai jos atžvilgiu jau antrą šeštadienį iš eilės projekto „Kviečiu šokti“ filmavimo metu, moteris teigė prie tokio vyro elgesio pripratusi, tačiau čia pat prisipažino, kad per visą vedybinį gyvenimą sutuoktinis išties pasikeitė. „Pasikeitė ir net negaliu pasakyti, kad labai jau į gera“, – šyptels I.Valinskienė.

Tuo tarpu laidos kūrybinės komandos kalbinamas A.Valinskas, paklaustas apie jo ir žmonos santykius bei kalbas, esą pora skiriasi, buvo visai kitokios nuomonės.

„Man šeima ir santykiai su Inga yra brangakmenis, kurį šlifavau 23 metus ir kurio vertės, manau, ir mes patys iki šiol dar nesuvokiame“, – tikins A.Valinskas.

Paklaustas, ką tuomet reiškia jo paties užuominos bei subtilumu nepasižymintys pajuokavimai Ingos atžvilgiu, A.Valinskas kaip visuomet liks ištikimas sau ir papasakos apie ypatingą provokaciją.

Ką iš tiesų reiškia tokios skirtingos Ingos ir Arūno Valinskų šnekos apie jų porą, išgirsite jau pirmadienį gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ 19.40 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius