-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kalėdinėje „Žvaigždžių duetų“ laidoje – nauji lyderiai

Šventų Kalėdų vakarą TV žiūrovai praleido su ypač šventiška ir nuotaikinga legendinio projekto „Žvaigždžių duetai“ laida. Jos metu savo sveikinimus sulaukus Šv.Kalėdų dovanojo ne tik projekte likusios šešios poros, bet ir gausus būrys svečių, tarp kurių buvo ir praėjusio sezono projekto nugalėtojas Radžis.
Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir Ištvana Kvik
Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir Ištvana Kvik / TV Play nuotr.

Jis, beje, kone visą laidą praleido kartu su „radistais“ Jonu Nainiu ir Rolandu Mackevičiumi ir taip pat gavo galimybę įvertinti duetų pasirodymus bei skirti papildomus balus.

Kalėdinis vakaras pirmąją vietą atnešė Rūtai Elžbietai Mazurevičiūtei ir Ištvanui Kvik, kurie atliko ypač jautrią dainą „Pasimelskime už tėvus“.

TV Play nuotr./Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir Ištvana Kvik
TV Play nuotr./Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir Ištvana Kvik

Žiūrovai jiems skyrė 1559 balsus. Nedaug nuo naujųjų lyderių atsiliko ir paprastai pirmąsias vietas skinantis duetas – aktorius Simonas Storpirštis ir Liepa Norkevičienė, sulaukę 1423 skambučių.

Nors komisija šio dueto pasirodymui kritikos ir nepagailėjo, tačiau didelis žiūrovų aktyvumas Irenai Starošaitei ir Linui Lapėnui atnešė trečiąją vietą galutinėje lentelėje. Už jų atsidūrė Gabrielė Martirosianaitė ir Jurijus Veklenko.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Natalija Bunkė ir Martynas Vaidotas
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Natalija Bunkė ir Martynas Vaidotas

Po netikėto balsų šuolio prieš porą savaičių, žiūrovai vėl nusigręžė nuo dviejų porų – Indrės Stonkuvienės ir Donato Čižausko bei Natalijos Bunkės ir aktoriaus Martyno Vaidoto. Pastarieji galutinėje lentelėje liko paskutiniai, sulaukę vos 245 žiūrovų skambučių.

Tai – vienas prasčiausių poros rezultatų per visą sezoną. Tokia pozicija jiems kelia nemažą iškritimo pavojų, kadangi jau kitą sekmadienį – pirmąją Naujųjų metų dieną – duetų laukia dar vienas išlikimo vakaras. Ar N.Bunkė ir M.Vaidotas sulauks dar vieno stebuklo, ir pakilę iš paskutinės vietos sugebės dar kartą per plauką išsaugoti savo vietą projekte?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius