-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalėdinės „Burberry“ reklamos žvaigždė – Davido ir Victorios Beckhamų sūnus Romeo

Britų prabangos ženklas „Burberry“ pačioje Londono širdyje, Regent gatvės parduotuvėje, pristatė savo pirmąją globalią kalėdinę reklamą „From London with Love“. Režisuotas vyriausiojo „Burberry“ dizainerio bei vadovo Christopherio Bailey, naujasis reklaminis filmas vaizduoja magišką „Burberry“ pasaulį, įkvėptą britiškų tradicijų, muzikos, oro. Pačiame reklamos centre – ypatingą vaidmenį sukūręs Davido ir Victorios Beckhamų sūnus Romeo Beckhamas.
Romeo Beckhamas kalėdinėje „Burberry“ reklamoje
Romeo Beckhamas kalėdinėje „Burberry“ reklamoje / „Burberry“ nuotr.

Apsuptas teatrališkų Londono vaizdinių, naujasis filmas atgyja su net 50 profesionalių šokėjų, imituojančių auksinį kinematografinių miuziklų amžių. Pagrindinis siužetas pasakoja apie berniuką, perduodantį ypatingą meilės įrodymą jaunai porai, kurią suvaidino britai modeliai ir šokėjai Hannah Dodds ir Andersas Haywardas. Pora berniuką pasikviečia į kelionę po užburtas Londono gatves, o pats filmas pasakoja, kaip dovanos sujungia žmones.

Apie darbą su Romeo Beckhamu dizaineris Christopheris Bailey sakė, kad tai – vienas malonumas: „Romeo turi žavesio, stilių ir puikią energiją. Labai džiaugiuosi, kad jis nusifilmavo mūsų šventinėje reklamoje.“

„Burberry“ nuotr./Romeo Beckhamas kalėdinėje „Burberry“ reklamoje
„Burberry“ nuotr./Romeo Beckhamas kalėdinėje „Burberry“ reklamoje

Šventiška premjera

Filmo premjeros vakarą vedė pats Christopheris Bailey, renginio svečius pakvietęs į Regent gatvėje esančią „Burberry“ parduotuvę – erdvę, kurią jis sukūrė galvodamas apie apsipirkimo malonumą ir interaktyvumą.

VIDEO: Kalėdinė „Burberry“ reklama „From London with Love“

Premjeroje dalyvavo daugiau nei 500 svečių, tarp kurių buvo ir filmo žvaigždės Romeo Beckhamas, Hannah Dodds ir Andersas Haywardas. Taip pat atvyko ir Victoria bei Davidas Beckhamai, britų muzikantai Benjaminas Clementine'as, George'as Ezra, Jamesas Page'as, Gary Powellas, Daydream Club, Sophie Ellis Bextor ir Richardas Jonesas, „Burberry“ modeliai Charlotte Wiggins ir Sam Rollinson, Amanda Berry, Daisy Lewis, Alice Naylor-Leyland.

„Burberry“ nuotr./Davidas ir Victoria Beckhamai su sūnumi Romeo ir vyriausiuoju „Burberry“ dizaineriu Christopheriu Bailey
„Burberry“ nuotr./Davidas ir Victoria Beckhamai su sūnumi Romeo ir vyriausiuoju „Burberry“ dizaineriu Christopheriu Bailey

Britas atlikėjas Edas Harcourtas, sukūręs muziką ir reklaminiam filmui, pirmą kartą gyvai atliko dainą „The Way I Live“, tapusią reklamos garso takeliu. Jam akomponavo styginių kvartetas „The Langley Sisters“. Dainininkas taip pat atliko kūrinius „The Saddest Orchestra“ ir „Wandering Eye“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius