Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalėdiniame koncerte Rūta Ščiogolevaitė pasirodė su mylimuoju Elvinu Dandeliu

Retai viešumoje pasirodantys mylimieji Rūta Ščiogolevaitė ir vokiečių kilmės dainininkas Elvinas Dandelis penktadienio vakarą savo pasirodymais apdovanojo sostinės gyventojus. Naujos pramogų ir kultūros erdvės atidaryme koncertavusi pora duetu scenoje taip ir neuždainavo, tačiau atidžiai stebėjo viens kito pasirodymą, o pertraukėlių metų šeimyniškai leido laiką drauge su mažamečiu atlikėjos sūnumi Adomu.
Rūta Ščiogolevaitė ir Elvinas Dandelis
Rūta Ščiogolevaitė ir Elvinas Dandelis / Inos Puzakinaitės/15min.lt nuotr.

Per atstumą draugaujantys mylimieji pirmąsias kalendorinės žiemos dienas leidžia drauge. Šiuo metu Vilniuje viešintis E.Dandelis į sostinę skuba ne tik koncertuoti, bet ir kiek įmanoma daugiau laiko praleisti su R.Ščiogolevaite. Apie asmeninį gyvenimą daugžodžiauti nemėgstanti dainininkė ir šįkart buvo tyli, todėl detalių, kiek ilgai mylimieji mėgausis viens kito šiluma, neatskleidė.

Vis dėlto garsi moteris prisipažino, kad šiuo metu jau gyvena artėjančių švenčių laukimu, kurios jai pirmiausia simbolizuoja gerą laiką su šeima. Panašu, kad šeimos nario statusas jau skirtas ir dainininkės mylimajam E.Dandeliui.

„Kadangi Elvinas atvyko pirmąją žiemos dieną, nieko nelaukdami pasipuošėme eglutę. Man buvo labai svarbu tai daryti trise ir matyti, kiek džiaugsmo suteikiau savo sūnui Adomui“, – įspūdžiais dalijosi R.Ščiogolevaitė, sutikta Vilniaus centrinės universalinės parduotuvės (VCUP) pramogų ir laisvalaikio erdvės atidaryme.

Inos Puzakinaitės/15min.lt nuotr./Rūta Ščiogolevaitė scenoje
Inos Puzakinaitės/15min.lt nuotr./Rūta Ščiogolevaitė scenoje

Atlikėja neslėpė, kad jau mąsto ir apie dovanas savo vyrams, tačiau staigmenas norėjo išlaikyti paslaptyje.

„Apskritai stengiuosi savo šeimoje įvesti tokią tradiciją, kad dovanos Kalėdų proga būtų dovanojamos tik vaikams. Tad kažko labai ypatingo nei ruošiu, nei tikiuosi gauti. Juk dovanas derėtų dovanoti nepriklausomai  nuo šventės ar sukakties, o tuomet, kai išties nori pasveikinti žmogų“, – kalbėjo R.Ščiogolevaitė.

Dainininkė prasitarė, kad šiuo metu dar nėra nuspręsta, ar ji sutiks šventes Lietuvoje, ar Vokietijoje. Tai priklausys ir nuo koncertinės veiklos. Nors atlikėjams žiemos sezonas paprastai būna tikras darbymečio įkarštis, R.Ščiogolevaitės teigimu, šiemet jos laukia kur kas mažiau suplanuotų koncertų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius