-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kalpokaitė užstrigo Egipto dykumoje

Realybės šou „Pirmas kartas su žvaigžde“ tęsiasi. Šįkart į kelionę po Egiptą išsiruošė aktorė Larisa Kalpokaitė.
Larisa Kalpokaitė Egipte
Larisa Kalpokaitė Egipte / LNK nuotr.

Į kelionę žvaigždė vyko su mokytoju Arūnu iš Alytaus rajono, Simno miestelio. Pakuotis į kelionę Arūnui padėjo visa moterų armija – mama, sesuo, kaimynės, draugės ir net kolegės iš mokyklos. Vyko linksmas balsavimas – ar reikia imti kostiumą į Egiptą, ar ne?

Susitikęs oro uoste Larisą Kalpokaitę, vyras labai išsigando, kad jam nebus apie ką su ja kalbėti. Nors jis domisi teatru ir Larisa Kalpokaitė – viena jo mėgstamiausių aktorių, bet iš šalies Larisa jam visuomet atrodė baisiai didelė ponia.

Kai pakeleiviai atvyko į Egiptą, iš karto buvo suplanuota nufilmuoti tradicinę pirmąją vakarienę. Larisa susiruošė vakarieniauti, užsuko pakviesti Arūno, o šis pakvietė užeiti pas save į kambarį. Ištraukė nerealaus dydžio lašinių gabalą, juodos duonos, svogūno ir česnako... Larisa buvo apstulbusi. Lašiniai tirpo burnoje... Pirmoji vakarienė prasidėjo ir baigėsi Arūno kambaryje.

Kitą dieną keliautojai išsiruošė į dykumą. Nutarė išbandyti neįprastas mašinas: vien metalas, atbulinio bėgio nėra, bet rieda. Larisa praminė jas „tarataikom“ ir sėdo už vairo. Arūnas bijojo vairuoti, kad, neduok Dieve, nenusuktų galvos žvaigždei.

Larisa vairavo, o Arūnas sėdėjo šalia...Važiavo, važiavo ir... užgeso smėlynuose. Nei pirmyn, nei atgal. Aplinkui – nė gyvos dvasios... Arūnas visiškai pasimetęs, nežino ką daryti – tada iniciatyvos ėmėsi Larisa.

„Dabar mes ją stumsim“, – nutarė aktorė. Ir kaip tarė, taip ir padarė. Ėmė dviese stumti. Jau vakarėja, saulė leidžiasi, po truputį darosi baisu...

Larisos Kapokaitės nuotykiai Egipte prasideda trečiadienį, 20.30 val., per LNK, laidoje „Pirmas kartas su žvaigžde“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius