Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karatė čempionas Darius Petrikauskas viešai prisipažįsta – jiedu su Indre Burlinskaite yra pora

Ilgą laiką karatė čempionatas Darius Petrikauskas ir dainininkė Indrė Burlinskaitė apie savo santykius neatviravo, tačiau meilės dienos proga specialiai Žmonės.lt portale Darius prisipažino apie šilčiausius jausmus, kuriuos jaučia žaviajai Indrei.
Indrė Burlinskaitė ir Darius Petrikauskas
Darius Petrikauskas ir Indrė Burlinskaitė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

„Noriu viešai visiems paskelbti , kad aš ir Indrė esame pora. Žinau, kiek Indrei tai reiškia. Mes ilgai slapstėmės ir neigėme savo draugystę. Prisipažinsiu, tai darėme mano iniciatyva, nes aš nemėgstu viešai pasakoti apie savo asmeninius santykius. Galbūt šiek tiek bijau, kad jie, aptarinėjami viešai, neprarastų tvirtumo“, – per Valentino dieną Žmonės.lt prisipažino D.Petrikauskas.

Čempionas supranta, kad merginos džiaugsmu nori dalytis su visu pasauliu, visiems skelbti apie savo meilę. Ne išimtis ir Indrė – mergina norėjo visiems pasakyti, kad ji jau ne viena. „Aš buvau stabdis, sakydavau, gal dar palaukime... Tikiuosi, kad ši staigmena suvirpins jai širdelę“, – tikėjosi nuoširdų ir jausmingą prisipažinimą mylimajai dovanojantis D.Petrikauskas.

Pora kartą jau yra draugavusi, tačiau vėliau nustojo bendrauti. Artimesni santykiai užsimezgė praėjusių metų rudenį. Nuo tada Darių ir Indrę sieja gražūs ir šilti jausmai.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius