Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karina Krysko ir Saulius Skambinas gandrų sulauks jau rudenį?

Nors dainininkė Karina Krysko ir jos sužadėtinis šokėjas Saulius Skambinas apie savo santykius nelinkę daugžodžiauti, tiek pramogų pasaulyje, tiek žiniasklaidoje netyla kalbos apie džiugias permainas poros gyvenime.
Karina Krysko ir Saulius Skambinas
Karina Krysko ir Saulius Skambinas / Teodoro Biliūno nuotrauka

„Karina laukiasi jau beveik keturis mėnesius. Apie nėštumą sužinojo sausio pradžioje. Nėštumas labai sunkus, jai dažnai būna bloga, dėl to ji negalėjo pasirodyti keliuose koncertuose“, – portalui delfi.lt pasakojo Karinos ir Sauliaus draugas, nepanoręs viešinti savo pavardės. Tiesa, pats S.Skambinas, paklaustas apie būsimus tėvystės rūpesčius, patikino, jog kol kas su Karina negali sau leisti „tokios prabangos“.

Svarbiausia vaikai, o ne vestuvės

29-erių K.Krysko ir 33-ejų S.Skambinas neseniai žurnalui „Žmonės“ prisipažino, kad vaikai jiems svarbiau nei vestuvės. „Su Karina kartu esame ketveri metai. Kodėl nekeliaujame toliau, į naują etapą? Tai – joks pasiteisinimas, tačiau dabar mūsų mintys užimtos darbu. Koncertai, filmavimai, šokių mokykla – visko tiek daug. Ir reikia dirbti, kol esame ant bangos! Kas žino, jei atsirastų laisvo laiko, gal vestuvės ir įvyktų. Norisi pasirengti kaip reikiant, kad liktų gražių prisiminimų, o ne vien įvykęs faktas“, – „Žmonėms“ sakė Saulius.

Grupės „69 danguje“ narė Karina tąsyk pareiškė: „Man atrodo, kad svarbiausia yra vaikai, o ne vestuvės.“ Žurnalo „Žmonės“ paklausti, ar jau pasirengę jų turėti, abu nesigynė. Karina prisipažino: „Jau laikas...“ Saulius savo mylimajai antrino: „Aš irgi labai norėčiau. Mėginu save įsivaizduoti su kūdikiu ant rankų. Bus gana keista.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius