Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karina Krysko naujame savo vaizdo klipe taps ir žavia viliokle, ir monstre su vilko galva

Yra galybė dainų apie meilę. Tiek daug, kad panūdus jas visas suskaičiuoti užtruktum ne vieną dieną. O saldžioms dainoms paprastai kuriami tokie patys „saldaininiai“ vaizdo klipai. Tik ne Karinos Krysko-Skambinės atveju. Savo naujausios dainos „Jausmų labirinte“ vaizdo klipe ji virs ne tik seksualia viliokle, bet ir siaubo filmą menančiu personažu su vilko galva.
Karina Krysko-Skambinė
Karina Krysko-Skambinė / Asmeninio albumo nuotr.

Vaizdo klipo idėja kilo ne kam kitam, o menininku, kartais pramogų pasaulio panku vadinamam Egmontui Bžeskui. Surinkęs, kaip pats tvirtina, „fainą“ komandą jis nusprendė į meilės temą pasižiūrėti kitu kampu. K.Krysko-Skambinės dainą galite išgirsti spustelėję čia.

„Klipą kuria labai gera komanda: dainininkas Lukas Pačkauskas, dainininkas ir dainų tekstų autorius Arvydas Martinėnas-Vudis, Karina Krysko-Skambinė ir aš pats. Be to, aš pats ir filmuoju. Tad vietoje to, kad operatoriui išaiškinčiau, ką aš noriu matyti, pasiimu kamerą ir pats padarau. O ir šiaip filmavimo darbai labai puikiai vyksta. Aš visada žinojau, kad Karina turi aktorinių gabumų. Ji viską padaro iš pirmo dublio ir net geriau, nei galėtum įsivaizduoti. Pasakai, kad reikia to ar ano ir ji tą tavo padiktuotą nuotaiką išgauna nepriekaištingai. Todėl nereikia daug kankintis“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Egmontas.

Asmeninio albumo nuotr./Karinos Krysko-Skambinė
Asmeninio albumo nuotr./Karinos Krysko-Skambinė

Tiesa, E.Bžeskas pripažino, kad ne visos scenos ar rolės gaunasi iš pirmojo dublio.

„Mes filmavome ir siaubo, ir erotines scenas. Siaubo personažo rolę Karina atlieka puikiai, o erotinės scenas teko kartoti“, – juokėsi Egmontas.

Egmontas patikino, kad šis klipas sukamas ne dėl šlovės ir ne dėl turtų. Kitais žodžiais tariant, visą kūrybinę komandą uždegė bendras noras – malonumas daryti tai, kas jai patinka. Šiame klipe niekas neišvys specialių butaforijų. Viskas, ką filmuojame yra realu, natūralu ir tikra. Na, gal išskyrus vilko kaukę, kurią kai kuriose scenose dėvi Karina.

Kurs siaubo filmą

Prodiuseris prisipažino, kad befilmuojant šį vaizdo klipą jam kilo ir kita mintis – sukurti siaubo filmą.

„Aš esu siaubo žanro mėgėjas. Peržiūrėjau jų ne vieną dešimtį – ir didelio, ir mažo biudžeto. Tačiau šiais laikais svarbiausia – idėja. Tad idėją mes turime. Turime ir komandą, kuri gali padaryti viską, ką sugalvoja“, – sakė Egmontas.

Asmeninio albumo nuotr./Karinos Krysko-Skambinė
Asmeninio albumo nuotr./Karinos Krysko-Skambinė

Jis pripažino, kad su profesionalais dirbti nenori. Ne dėl to, kad jie „pasikėlę ir išsivaizdinę“, o todėl, kad rezultatas tokiais atvejais tampa nepakartojamas ir įdomus.

„Mes dar studijų metu juokaudavome, kad tapytojai geriau daro grafiką, o grafikai – tapo. Nes mene nėra žodžio „nesigauna“. Rezultatas visuomet yra menas, o meno blogo nėra. Tad filmuoti siaubiaką su profesionalia komanda, su pačia kiečiausia aparatūra ir aktoriais, žinoma, galima, tačiau mes pasirinkome tą kitą kelią. Filme vaidins ne profesionalūs aktoriai, o personažai iš gatvės. Man labai įdomu dirbti su žmonėmis, kurie galbūt nėra profesionalai to dalyko. Kartais nereikia bijoti eksperimentuoti“, – sakė Egmontas.

Jūsų dėmesiui – Karinos Krysko-Skambinės dainos „Jausmų labirinte“ vaizdo klipo anonsas:

VIDEO: Karinos Krysko-Skambinės dainos „Jausmų labirinte“ vaizdo klipo anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius