-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kartūs šokiai: Kristina Ivanova po pasirodymo šlubavo su ašaromis akyse

Praėjusią savaitę TV3 projekto „Šok su manimi“ laidoje tikrų tikriausią fiasko patyrusi Kristinos Ivanovos ir Tado Rimgailos pora šią savaitę „iš balos“ neišbrido – atlikdama sambos šokio kompoziciją K.Ivanova ne tik sunkiai laikė pusiausvyrą, bet ir suklupo. To pro akis nepraleido projekto komisija, po kurios vertinimų K.Ivanova parketą paliko su ašaromis akyse.
Kristina Ivanova ir Tadas Rimgaila
Kristina Ivanova ir Tadas Rimgaila / BFL/Tomo Lukšio nuotr.

„Jeigu kada nors norėtumėte iškilti, duosiu jums vieną patarimą: kad ir kas atsitiktų, žiūrovą turite palikti kvailiu. Šįkart kvailė buvote jūs“, – kritikos nepagailėjo komisijos pirmininkas Jurijus Smoriginas. K.Ivanova šiuos J.Smorigino žodžius priėmė su ironiška šypsena ir padėkomis.

„Šiandien, matyt, ne visai Kristinos diena – lygsvaros nelaikė, ir suklupo šiek tiek…“ – kur kas santūresnė buvo Jūratė Norvaišienė. Pašmaikštauti nutarė kviestinis komisijos narys Mindaugas Stasiulis-Saulėnas: „Kristina, tau reikėtų numesti dar penkis kilogramus – tuomet galėtum dalyvauti po dviejų savaičių vyksiančiame „helovino“ vakarėlyje“, – juokavo jis.   

Ašaros – dėl skausmo

„Nežinau, kaip taip galėjo nutikti, tačiau mano kulniukas įstrigo Tado bate, ir kol jį ištraukiau, praėjo laiko, o muzika tokia greita…“ – sakė K.Ivanova.

Išklausiusi komisijos narių pasisakymus K.Ivanova, lipdama nuo parketo, nebesusitvardė – merginos akyse sutvisko ašaros. Lyg to būtų negana, sceną dainininkė paliko šlubuodama.

15min.lt suskubus pasidomėti, kodėl K.Ivanova vos tramdė ašaras ir kaip reagavo į kritiką, dainininkė noriai paaiškino situaciją. „Iš tiesų komisija buvo teisi, ir Jurijus neklydo. Nežinau, kaip taip galėjo nutikti, tačiau mano kulniukas įstrigo Tado bate, ir kol jį ištraukiau, praėjo laiko, o muzika tokia greita… Patys nesuvokiame, kaip tai galėjo būti įmanoma“, – tikino K.Ivanova.

Pasak dainininkės, josios ašaros buvo lietos toli gražu ne dėl kandžių komisijos narių pasisakymų, o dėl kojos skausmo: „Šiandien padariau špagatą ir pasitempiau koją. Ją iš tiesų skauda, todėl nulipus nuo scenos ta ašara iškart ir ištryško.“ Visgi dainininkė tikino dėl traumos nesijaudinanti ir tikrai galėsianti šokti toliau: „Jeigu ką, teks atsisakyti kelių žingsnelių, tačiau tikrai tęsiu dalyvavimą projekte.“

Septintosios laidos rezultatai

Pirmąją vietą septintojoje „Šok su manimi“ laidoje bendra komisijos ir žiūrovų nuomone užėmė Donato Chlebinsko ir Gintarės Slausgalvienės pora, antroji vieta teko Evelinai Sašenko ir Rolandui Beržiniui, treti laidoje liko Justina Žemaitytė ir Dominykas Vaitiekūnas . Paskutiniąją vietą užėmė Renatos Voitechovskajos ir Mariaus Gaižausko pora. Kurie du šokėjai paliks projektą paaiškės jau ateinantį šeštadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius