-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kas bus, kai Petras sužinos, kad jo Liveta atostogavo su striptizo šokėju?

Šį trečiadienį – dar viena serija iš Livetos Kazlauskienės nuotykių Egipte su laida „Pirmas kartas su žvaigžde“. Livetos pakeleivis Giedrius nuo pat kelionės pradžios neišdrįso estrados atlikėjai, politikei ir Garliavos aktyvistei prisipažinti apie savo tikrąją profesiją.
Livetos Kazlauskienės nuotykiai Egipte
Livetos Kazlauskienės nuotykiai Egipte / LNK nuotr.

Vis išsisukinėjo, mat bijojo Livetos, kuri atrodė labai griežta ir rimta moteris, reakcijos. Bet atostogoms įsibėgėjant, jiedu rado bendrą kalbą ir Liveta nebeatrodė tokia baisi. Giedrius nutarė pakeleivei prisipažinti apie tai, kad jis užsidirba pinigus nusirenginėdamas. Visi labai išgyveno, kas bus, kai apie Livetos Kazlauskienės nuotykius su striptizo ereliu sužinos griežtasis Livetos vyras Petras Kazlauskas.

Giedrius tam žygdarbiui ilgai ruošėsi ir nutarė tam ryžtis paskutinę atostogų dieną. Maža to, ne tik pasakyti, bet surengti tikrą šou su visais elementais. Tiesa, striptizo Giedrius nešoko, mat musulmoniškame krašte būtų bėdų, todėl surengė įspūdingą programą su ugnimi. Liveta liko sužavėta. Kaip ji reagavo sužinojusi, kad atostogas praleido su striptizo šokėju, paaiškės jau trečiadienį laidoje „Pirmas kartas su žvaigžde".

Laidoje taip pat matysite, kuo baigėsi Livetos pasiplaukiojimas su buriavimo instruktoriumi, kuris, tiesiogine to žodžio prasme, prie Livetos priekabiavo. Kaip Livetos pakeleivis reagavo išgirdęs, kad prie jo draugės lindo svetimas vyras? Laidoje taip pat pamatysite ir keliautojų nuotykius Luksoro mieste.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius