Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kviečiu šokti“ triumfavo Laura Valytė ir Vadimas Šuško! (apklausa, nuotraukos, papildyta 23.59 val.)

Šį šeštadienio vakarą televizijos eteryje – LNK šokių projekto „Kviečiu šokti“ finalas, kuriame paaiškėjo, kad iš keturių į svarbiausią kovą patekusių porų geriausia pripažinta ir 30 tūkst. litų apdovanota Lauros Valytės ir Vadimo Šuško pora.
Laidos akimirka
Projekto laimėtojai / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pasaulio kurčiųjų grožio konkurse trečią vietą užėmusi L.Valytė ir V.Šuško, dainininkė Vilija Matačiūnaitė ir Arturas Bajoras, dainininkė Natalija Zvonkė ir Dainius Dimša, daininkas Radži ir Ana Kapustina – šios keturios poros pretendavo į nugalėtojų vardą.

Antrą vietą užėmusi V.Matačiūnaitės ir A.Bajoro pora gavo 10 tūkstančių, treti likę Radži ir A.Kapustina – 5 tūkstančių litų prizus. Finaliniame vakare poros šoko du šokius – Lotynų Amerikos ir klasikinių šokių siuitas. Specialų šokį parengė komisijos nariai ir vedėjai, sveikinimus iš Laplandijos poroms siuntė tikras Kalėdų Senelis Joulupukis. Paskutiniame šokių vakare grojo valstybinis pučiamųjų instrumentų ansamblis „Trimitas“, koncertavo dainininkas Rytis Cicinas.

Papildyta 21.21 val. Porų likimus šį vakarą sprendė komisijos nariai: pedagogė Ieva Šimukauskienė, režisierius Vytenis Pauliukaitis, choreografas Saulius Skambinas ir Lietuvos sportinių šokių federacijos prezidentas Virginijus Visockas.

Pirmieji ant parketo pasirodė L.Valytė ir V.Šuško. Arlekino kostiumais pasipuošusi ir kalnu gerbėjų gėlių apipilta pora po pasirodymo iš komisijos sulaukė kritikos, kad buvo nuobodūs ir parodė per mažai energijos.

Antrieji – N.Zvonkė ir D.Dimša, šokę pagal maestro Vytauto Kernagio dainas. Nors poros pasirodymą komisijos narė I.Šimukauskienė apibūdino kaip „beprotiškai fantastišką“, kritikavo dėl begalės klaidų.

Radži ir A.Kapustina buvo kritikuojami, kad šoko necharakteringai, o V.Matačiūnaitė ir A.Bajoras po savo pasirodymo sulaukė garsių šūksnių „bravo“. Komisija, kaip ir publika, porą palaikė – skyrė net keturis dešimtukus.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Laidos akimirka
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Radži ir A.Kapustina

Žiūrovai prie televizijos ekranų labiausiai palaiko ir daugiausia savo balsų kol kas skyrė Radži ir A.Kapustinos porai, antrieji – L.Valytė ir V.Šuško, tretieji – N.Zvonkė ir D.Dimša. Mažiausiai žiūrovai balsuoja už V.Matačiūnaitę ir A.Bajorą.

Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus, visos poros turėjo vienodai taškų, todėl vietos buvo paskirstytos pagal žiūrovų simpatijas. Pirmoje vietoje – Radži su Ana, antroje – Laura ir Vadimas, trečioje – Natalija ir Dainius, ketvirtoje –  Vilija ir Arturas.

Dar porų laukia antrasis šokis – klasikinė siuita.

Papildyta 22.39 val. Po antro išties jausmingo L.Valytės ir V.Šuško šokio publika plojo atsistojusi, o susigraudinusi komisijos narė I.Šimukauskienė nubraukė ašarą. Komisija porai rašė vien dešimtukus, o V.Pauliukaitis tikino, kad jei tik galėtų, parašytų ir visą šimtą.

Žiūrovų balsavimo lentelėje vyksta permaininga kova: į priekį išsiveržė N.Zvonkė ir D.Dimša, tačiau jau po kelių akimirkų ėmė pirmauti L.Valytė ir V.Šuško. Mažiausiai palaikymo kol kas sulaukia V.Matačiūnaitė ir A.Bajoras.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Laidos akimirka
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Laidos akimirka

Itin kalėdiškas N.Zvonkės ir D.Dimšos antrasis pasirodymas komisijai pasirodė nuotaikingas, tačiau techniškai ne visai tobulai atliktas. D.Dimša susižavėjusi I.Šimukauskienė pažadėjo sukurti šokio spektaklį, į kurį būtinai pakvies vaidinti šį šokėją.

Radži ir A.Kapustina iš komisijos sulaukė pastabų dėl neatskleistos nuotaikos pasirodymo metu ir smulkių techninių klaidelių. Aktorės Kristinos Kazlauskaitės įkūnytas personažas – ponia Zita – porai linkėjo kartu dalyvauti dar viename projekte – vestuvėse.

Paskutiniai antrą šokį pristatė V.Matačiūnaitė ir A.Bajoras V.Pauliukaičio nuomone, jie per ilgai lietuviškomis rogėmis keliavo iki pačios įdomiausios ir ekspresyvios pasirodymo vietos.

Po visų pasirodymų žiūrovai labiausiai palaiko L.Valytę ir skiria jai daugiausia balų. Nedaug atsilieka Radži, trečioje vietoje lieka N.Zvonkė, ketvirtoje – V.Matačiūnaitė.

Susumavus komisijos balus paaiškėjo, kad geriausiai įvertinti V.Matačiūnaitė ir A.Bajoras, surinkę 75 balus. 73 balai skirti L.Valytei ir V.Šuško, 71 – N.Zvonkei ir D.Dimšai, 68 – Radži ir A.Kapustinai.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Laidos akimirka
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Laidos akimirka

Papildyta 23.59 val. Žiūrovų skirti balsai: V.Matačiūnaitė ir A.Bajoras – 36 936, N.Zvonkė ir D.Dimša – 59 231, Radži ir A.Kapustina – 89 581, L.Valytė ir V.Šuško – 96 099.

Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus paaiškėjo, kad garbinga pirmoji vieta šokių projekte atiteko  L.Valytei ir V.Šuško. Nedaug nuo jų atsiliko antroje vietoje likę V.Matačiūnaitė ir A.Bajoras. Trečia vieta atiteko Radži ir A.Kapustinai, o ketvirti liko N.Zvonkė ir D.Dimša.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius