-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kas Turkijoje papiktino Radži?

Nauja LNK laida „Pirmas kartas su žvaigžde“ prasidės nuo Radži epopėjos. Šis naujas realybės šou jo dalyviams – tarsi rojus, teigiama pranešime spaudai.
Radži ir Perla
Radži ir Perla / LNK nuotr.

Žvaigždė ir iki šiol niekada nekeliavęs asmuo pirmą kartą susitinka oro uoste ir leidžiasi į savaitės kelionę. Jie savaitę gyvena kartu be rūpesčių penkių  žvaigždučių viešbutyje.

Žiūrovai trečiadienį išvys pirmuosius „laiminguosius“ – dainininką Radži ir kone dvigubai vyresnę ponią Vandą, kuri prašo Radži vadinti ją Perla.

Perla, išvydusi Radži oro uoste, iš laimės vos negauna širdies smūgio... Nepaprastai džiaugiasi, kad būtent jis lydės į kelionę. Radži Perla irgi patinka, nes atrodo, kad „moteris be stabdžių“. Porelė leidžiasi į kelionę ir vienas kito nepaleidžia nė per žingsnį visos kelionės metu, nuolat kalba apie seksą. Abu įvertina viešbučio kambarius: „Ir neblogas telikas, ir sekso kambarys.“

Susipažinę artimiau, keliauja į savo kambarius...Išaušta rytas.

Įsikūrusi naujuosiuose namuose porelė traukia išbandyti baseino. Radži žvalgosi į aplinkines moteris. Atvirauja, kad jam patinka „spalvotos, blizgančios ir nedurnos panelės“. Perlai sako: „Tu jau netiktum.“ Radži skundžiasi, kad visos gražios panelės viešbutyje jau užimtos, o aplinkui tik „senos bobos nukarusiais papais“.

Susipažinę artimiau, keliauja į savo kambarius... Išaušta rytas. Keliauja apsižvalgyti į Antalijos turgų. Turguje jiedu pirmą kartą išsiskiria, mat Radžiui apsipirkti nepatinka, jis keliauja savo keliais.

Perla, likusi viena, pasijunta kaip deivė. Vyrai krinta po kojomis, teikia dovanas ir visaip vilioja į savo parduotuvėles. Vienas atsivilioja. Jam blondinė Perla iš Lietuvos baisiai patinka, tad nusprendžia ją apdovanoti, tačiau prie kamerų to daryti nenori. Vyksta jųdviejų paslaptingas bendravimas. Prekeivis sako: nors minutei išjunkite kamerą, nueis Perla su manim į mažą kambarėlį ir gaus dovanų...

Išėjusi teištarė vieną frazę: „Nuėjom, davė bučkį, palaikė už papo ir gavau dovaną.“

Kaip sužinojęs apie tokį Perlos bendravimą su vyrais, reaguos Radži, žiūrovai sužinos kitoje laidoje „Pirmas kartas su žvaigžde“.


Laida „Pirmas kartas su žvaigžde“ – trečiadieniais 20.40 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius