Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Kastytis Kerbedis – apie netrukus gimsiančius anūkus ir populiarumo kainą

Po ne vienerių metų tylos pirmąjį interviu televizijai davė vienas žymiausių ir populiariausių lietuvių estrados atlikėjų Kastytis Kerbedis. Šiuo metu grandiozinius koncertus didžiosiose šalies arenose rengiantis dainininkas pasakos, kad tas amžius, kuomet reikėtų verstis per galvą dėl populiarumo jau baigėsi, o dabar labiausiai džiugina tai, kad jis visai netrukus taps dvynukų seneliu.
Kastytis Kerbedis
Kastytis Kerbedis / Stop kadras

K.Kerbedis laidoje „Raudonas Kilimas“ pasakos – dar visai neseniai jis stengėsi atsiriboti nuo dėmesio. „Buvau padaręs tai, ko daugelis tikriausiai net neišdrįstų – 4–5 metams buvau naglai dingęs. Netgi skambinau į visus radijus, televizijas ir pasakiau, kad mane išimtų. Nemanau, kad per daug sau leidau – man taip reikėjo“, – pasakos K.Kerbedis.

Tačiau pasakodamas apie savo mylimiausią veiklą – muziką, Kastytis atskleis, jog šiuo metu jo širdį bene labiausiai džiugina asmeninė laimė – atlikėjas netrukus taps dvynukų seneliu. Beje, dvynių K.Kerbedžio šeimoje itin daug – jis turi sesę dvynę bei brolius dvynius.

„Aš pagaliau būsiu senelis – ir dvynukų! Sakėm su Kerbediene, kad jeigu ką – pavogsim, parsivešim, auginsim“, – juokdamasis emocijų neslėps K.Kerbedis, kurio netrukus tėvu tapsiantis sūnus gyvena Didžiojoje Britanijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius