-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Katažinos Zvonkuvienės geriausia draugė Marija atskleidė Zvonkų lieknėjimo paslaptį

Antradienio vakarą TV3 laida „Žvaigždžių dešimtukas. Vasara“ suskaičiuos gražiausias ir garsiausias Lietuvos pramogų verslo poras, nuolat mirgančias žiniasklaidoje ir įrodžiusias, kad dvi žvaigždės po vienu stogu gali puikiai sutarti.
Katažina ir Deivydas Zvonkai
Katažina Nemycko ir Deivydas Zvonkus / Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr.

Merūnas ir Erika Vitulskiai, Greta Lebedeva ir Aleksandras Kazakevičius, Rytis Žvagulis ir Eglė Jakštytė, Indrė Burlinskaitė ir Darius Petrikauskas, Toma Vaškevičiūtė ir Tadas Gryn, Simona ir Jonas Nainiai bei, žinoma, labiausiai aptarinėjami šiais metais jaunavedžiai Katažina ir Deivydas Zvonkai.

„Žvaigždžių dešimtuko“ reportaže iš ryškiausios pramogų verslo poros vestuvių kalbės ne tik svečiai, bet ir patys jaunavedžiai. Katažina prisipažins, kodėl jai labai brangi tuoktuvių vieta. Deivydas žadės žmoną mylėti visą gyvenimą.

O geriausia Katažinos draugė Marija Silickaja-Šmatavičienė išduos paslaptį, kodėl prieš vestuves taip akivaizdžiai sulieknėjo ir išgražėjo abu jaunieji. Tiesa, Katažina ir taip buvo liekna, o štai Deivydo išvaizdos pokyčių neįmanoma nepastebėti – vyras sulieknėjo ir vestuvių dieną atrodė net geriau, nei per pirmąsias savo vestuves.

Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /Katazinos Nemycko ir Deivydo Zvonkaus vestuvės
Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /Katazinos Nemycko ir Deivydo Zvonkaus vestuvės

„Tiesiog jie nusprendė nebemesti į save jokių šiukšlių – maitintis tik sveikais šviežiais produktais. Mes, draugai, tai irgi žinojome, todėl net į svečius atvykus Deivydui su Katažina, ruošdavom tik šviežią maistą, nesiūlydavom jokių hamburgerių ir saldumynų“, – jaunųjų sveikatinimosi paslaptis atskleis M.Silickaja-Šmatavičienė, kurios draugystė su Katažina prasidėjo TV3 projekte „Chorų karai“.

TV3 nuotr./Marija Silickaja-Šmatavičienė
Marija Silickaja-Šmatavičienė

Katažinos draugė taip pat atskleidė, kad jaunoji svajoja apie keturis vaikus, o štai Deivydui užtektų ir trijų.

Zvonkų vestuvės buvo ypatingos ne tik jauniesiems, bet ir jų svečiams. „Žvaigždžių dešimtuko“ vedėja Oksana Pikul–Jasaitienė, pasak stilistės Agnės Jagelavičiūtės, savo įspūdingais apdarais užgožė nuotaką.

Žiūrovai įsitikins: tarp specialiame reportaže užfiksuotų viena už kitą ryškesnių gražuolių, Oksana atrodo kone kukliausiai. 

Ryškiausios metų vestuvės, svečių palinkėjimai jauniesiems ir internacionalinis madų šou – antradienio vakarą, 20.00 val., TV3.

 
VIDEO: Katažinos ir Deivydo Zvonkų vestuvės 20140726
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius