Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kažkas atsitiko“: buvusio Kauno mero sūnus visgi vedė Godą, bet ne Sabutytę

Nauja LNK laida „Kažkas atsitiko“ praneša, kad Kaune įvyko prabangiausios metų vestuvės! Ištaigingoje ceremonijoje amžiną meilę prisiekė garsaus kauniečio ir buvusio Kauno mero Arvydo Garbaravičiaus sūnus Rytis. Jis sau į žmonas paėmė mylimą merginą, psichologijos studentę Godą Gečiauskaitę. Šią nuostabią dieną garsaus dizainerio Juozo Statkevičiaus aprėdyti jaunieji atrodė pasakiškai.
Vestuvių akimirka
Vestuvių akimirka. / LNK nuotr.

Jaunikis Rytis Garbaravičius laidos „Kažkas atsitiko“ kūrybinei grupei guodėsi, jog labai jaudinasi, tačiau žadėjo nebėgti nuo altoriaus. Lūkuriuojantis jaunikio tėvas, buvęs Kauno meras Arvydas Garbaravičius, taip pat neslėpė jaudulio. Sūnaus nuotakai būsimas uošvis negailėjo komplimentų, tačiau neslėpė, kad pačioje Ryčio ir Godos draugystės pradžioje visgi abejonių jis turėjo... 

Juk kartą Rytis jau buvo išsirinkęs Godą. Kitą Godą-Sabutytę. Ji ir išgarsino buvusio Kauno mero Arvydo Garbaravičiaus sūnų. Metus trukusi draugystė atrodė rimta ir netgi Goda Sabutytė ir Rytis prakalbo apie vestuves. Tačiau netrukus jų santykiai ėmė ir nutrūko... Godos Sabutytės meilės romanai baigėsi tada, kai ji ištekėjo už krepšininko Rolando Alijevo. O štai Rytis Garbaravičius po skyrybų su popscenos žvaigžde sutiko kitą merginą. Taip pat Godą, kurią ir nusivedė prie altoriaus.

Išskirtiniai kadrai iš prabangiausių metų vestuvių, nauji romanai ir pasaulinių žvaigždžių nuklydimai jau pirmadienį, 20.30 val., per LNK. 

15min.tv – nemokama televizija internete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius