-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kazlauskienė Egipte atostogavo su striptizo šokėju

Vasario vidury mėnesį į LNK eterį sugrįžta realybės šou „Pirmas kartas su žvaigžde“ . Žiūrovai jau turėjo progos stebėti ne vienos žvaigždės nuotykius egzotiškuose kraštuose. Eugenijus Ostapenko Turkijoje gausiai degustavo svaigiuosius gėrimus, Egmontas Bžeskas mėgavosi seksualios blondinės kompanija, Radži linksminosi su seksualios energijos nestokojančia Perla, Ruslanas Kirilkinas gvildeno seksualinių mažumų problemas.
Liveta Kazlauskienė
Liveta Kazlauskienė / Redo Vilimo/BFL nuotr.

Šį kartą lagaminus kelionei ruošia kiti laimingieji. Jie savaitę laiko ilsėsis saulėtame Egipte. Į kelionę vyksta žvaigždė ir eilinis mirtingasis. Abu keliautojai pirmą kartą vienas kitą išvys oro uoste. Kaip jiems seksis ?

Dainininkė ir renginių vedėja Laima Tamulytė – Mama Rock‘n‘Roll, oro uoste susitikusi su vairuotoju Nerijumi, tiesiog apstulbo. Jis kaip du vandens lašai panašus į jos sužadėtinį!

Dainininkė Vitalija Katunskytė oro uoste susitiko su Ligita, buhaltere iš Karmėlavos. Abi moteriškės panašaus sudėjimo ir humoro jausmo, tad kelionė joms tikrai neprailgo. Pagrindinis šių keliautojų tikslas, kaip jos nutarė, – susivilioti ir į Lietuvą pargabenti bent vieną rudakį jaunuolį...

Dainininkas Valdas Burnys oro uoste susitiko su parapsichologe – būrėja Dalyte iš Jonavos. Ši moteris tiesiog spinduliuoja energija. Kelionėje Valdas patyrė neišdildomų įspūdžių, mat, kaip paaiškėjo, Dalytės kelionės tikslas buvo „įvaryti žvaigždei šoką“.

Aktorė Larisa Kalpokaitė oro uoste susitiko su mokytoju Arūnu iš Simno. Kelionėje ši pora tapo tiesiog neišskiriamais draugais. O Larisa, nors į Egiptą vyko ne pirmą kartą, šios išvykos nepamirš visą gyvenimą...

Šokėja Kristina Navickaitė-Tina oro uoste pamatė dailininką Gytautą Balkevičių. Vaikinas „prie meno“, bet nepaprastai domisi politika. Galite įsivaizduoti, kaip jautėsi Tina, kuri ištisai klausėsi politinių – meninių Gytauto postringavimų...

Kauno rajono tarybos narė Liveta Kazlauskienė oro uoste išvydo simpatišką jaunuolį... striptizo šokėją. Tačiau prisipažinti apie savo profesiją Livetai Kazlauskienei jam buvo nepaprastai baisu, mat bijojo žvaigždės reakcijos. Kaip Liveta sureagavo sužinojusi, kad jos pakeleivis nusirenginėja už pinigus, žiūrovai sužinos, žiūrėdami LNK realybės šou „Pirmas kartas su žvaigžde“.

„Pirmas kartas su žvaigžde“ – nuo vasario 17-osios per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius