-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keldamas Svetlaną Proniną, jos partneris patyrė sunkią traumą – jį keičia kitas

Ketvirtadienį po pietų vienas iš TV3 projekto „Šok su manimi“ dalyvių buvo greitąja medicinos pagalbos mašina išvežtas į klinikas. Svetlanos Proninos partneriui Tomui Uroškai įtariamas nugaros raumens trūkis.
„Šok su manimi“ laidos akmirka
„Šok su manimi“ laidos akmirka. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Šio šeštadienio vakarui repetuojant rumbą, Tomas netaisyklingai laikydamas savo svorį ir nugarą, kėlė partnerę ir, pajutęs nežmoniškus skausmus, krito ant žemės. Svetlana ir poros šokių treneris traumą patyrusį šokėją lydėjo iki medicinos įstaigos. Kol kas jam išrašyti nuskausminamieji, o toliau bus atliekami papildomi tyrimai“, – apie netikėtą Tomo Uroškos traumą informuoja TV3 projekto „Šok su manimi“ vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Šio šeštadienio tiesioginėje transliacijoje Svetlana bus priversta pasirodyti su kitu partneriu. Pats Tomas nežino, kada jam pavyks sugrįžti į šou.

„Pats esu kaltas, nes žinau, kad taip negalima kelti partnerės. Labai dėl to apgailestauju, tačiau dabar jau vėlu. Kaip bus – paaiškės vėliau, kai Kaune man atliks magnetinį rezonansą. Kol kas nieko negaliu pasakyti, ar galėsiu vėl šokti projekte“, – pasakoja nusiminęs, skausmus kenčiantis šokėjas.

Tuo tarpu iššūkius priimančios advokatės laukia naujas išbandymas. Kitoje laidoje ji pasirodys su nauju partneriu, „Aistrų pakrantės“ dalyviu Rimvydu Černajumi.

„Rimvydas tikrai labai stiprus šokėjas. Tikim, kad jam užteks vienos dienos kartu su Svetlana pasiruošti nestandartinei choreografijai. Praeitoje laidoje charizmatiškoji dalyvė jau įrodė, kad šokis pagal taisykles – ne jai“, – apie neplanuotus pokyčius pasakoja N.Kavaliauskienė.

Kaip Svetlanai seksis šokti su nauju partneriu „Šok su manimi“ laidoje, sužinosite šį šeštadienį 19.00 val. tiesiogiai tik per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius