Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keliaudama po Lietuvą, Beata Nicholson gerbėjų buvo apipilta dovanomis

Kulinarė, tinklaraštininkė, TV3 laidos „Beatos virtuvė“ vedėja Beata Nicholson jau įsisuko į žiemos švenčių ruošos maratoną: „Visos mano laidos nuo šiol bus šventinės – iki pat sezono pabaigos!“ – žada ji.
Beata Nicholson
Beata Nicholson / TV3 nuotr.

Kaip tarė, taip ir padarė – jau šį šeštadienį „Beatos virtuvėje“ – ypatingi, išskirtiniai kalėdinių pietų stalo patiekalai ir tradicijos. Pagal anytos atskleistą receptą Beata orkaitėje keps vištą ir daržoves, o bulves skrudins iki aukso geltonumo, išduos mėsos kukuliukų su vištienos kepenėlėmis ir džiovintais vaisiais recepto paslaptis bei gamins ypatingą burokėlių pagardą.

Kalėdomis kvepiančiose „Beatos virtuvės“ laidose ji ir pati paatviraus, kokias kalėdines dovanas mėgsta dovanoti savo artimiesiems. Pasak laidos vedėjos, rankų darbo dovanos – labai svarbi ir graži kalėdinė tendencija.

„Brangiausias dalykas, kokį galime dovanoti vieni kitiems, yra mūsų laikas, todėl pačių darytos dovanos yra vertingiausios. Dovanos visai neturi būti brangios ir prašmatnios – aš už nuosaikumą, dėmesį ir atidumą“, – pasakoja Beata, savo gardžiais receptais su TV3 žiūrovais besidalinanti šeštadienio rytais.

Ką tik vykusiose kulinarinių laidų autorės gastrolėse po Lietuvą gerbėjai Beatą apipylė maloniomis dovanomis.

„Gavau net keletą pačių žmonių rankomis kurtų dovanų: Panevėžyje – svaiginančio skonio obuolių sūrio ir džiovintų moliūgų, Šiauliuose – net aštuonis kilogramus nuostabios duonos iš mano mamos bendramokslio, Klaipėdoje – vienos merginos darytą sagę ir medinių žaisliukų eglutei puošti, taip pat – kojinių, šalikų, kepinių – galva gali apsisukti“, – šypsosi Londone gyvenanti Beata.

Vedėja sako, kad, nors Kūčių ir Kalėdų tradicijos pasaulyje skiriasi, kiekviena tauta turi ko viena iš kitos pasimokyti.

„Štai neseniai su vienu bičiuliu iš Vokietijos šnekučiavomės apie Kalėdų tradicijas ir jis pabrėžė, kad Kūčios vokiečiams yra didžiausia metų šventė. Panašios tradicijos ir Lietuvoje – Kalėdų išvakarės nuo pat vaikystės man yra didžioji švenčių pradžia. O vyro šeima man parodė, kaip ilgametės Kalėdų tradicijos gyvuoja Anglijoje: čia Kalėdos − irgi ypatingas metas, kai galima švęsti labai jaukiai, šeimyniškai“, – mintimis dalijosi Beata.

„Beatos virtuvė“ – šeštadieniais 10.00 val. per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius