Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelionės pakeleivį K.Navickaitė-Tina mokys, kaip prarasti nekaltybę

Realybės šou „Pirmas kartas su žvaigžde“ aktorę Larisą Kalpokaitę keičia žinoma šokėja Kristina Navickaitė-Tina. Oro uoste ji susitiko su skandalingu menininku Gytautu Balkevičiumi, kuris išgarsėjo savo politinėmis akcijomis, ir išskrido ieškoti nuotykių Egipte.
Tina ir Gytis
Tina ir Gytis / LNK nuotr.

Daugelis ko gero atsimena skandalingą Gytauto paveikslą, kuriame plačiai išsižergęs nuogutėlis vyriškis, savo išvaizda primenantis Arūną Valinską, glosto jam ant šlaunies padėjusio jaunesnio vyro, primenančio Roką Žilinską, galvą. Tai – naujo Tinos pakeleivio šedevras.

Žodžiu, Tinai į kompaniją teko keistuolis. Mergina jau oro uoste sunerimo, ar bus ką jai su šiuo menininku veikti. Vyrukas oro uoste jai išdėstė savo atostogų planus : „Noriu nuvykęs  į Egiptą ekshumuoti A.Valinską – reikia jį prikelti iš politinių lavonų“.

Atvykę ir įsikūrę Egipte, keliautojai patraukė vakarieniauti. Pirmoji vakarienė nebuvo nuobodi. Gytautas nutarė pasidomėti Tinos asmeniniu gyvenimu ir tiesiai šviesiai rėžė:  „Tinute, tai kiek tu vyru turėjai gyvenime?“. Nors Tiną Gyčio klausimai pribloškė, mergina į juos atsakinėjo sąžiningai. Ir apie savo vyrus, santykius su jais, ir gerbėjus...

Beje, vakarienės metu Gytautas taip pat atvėrė širdį.  Prisipažino Tinai, kad jis, būdamas dvidešimt šešerių metų, „deginančios aistros liežuvių dar yra nepalytėtas“ . Reikia suprasti, nekaltas. O po to pridūrė, kad galbūt Tina galėtų jį apmokyti, kaip reikia elgtis su merginomis, ką daryti, kad aistros liežuviai jį palytėtų kiek įmanoma greičiau.

Tinos viliojimo pamokos bei atvira tiesa apie asmeninius santykius laidoje „Pirmas kartas su žvaigžde“  - jau trečiadienį 20.30 val. per LNK.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius