Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kerštinga supermoteris

Labas, Ramune. Susipažinau su labai žavia mergina. Ji visada atrodo stulbinamai: seksuali, skoningai apsirengusi, plaukai sušukuoti, nagai nulakuoti. Žinoma, ji visada apsupta būrio gerbėjų. Pabandžiau laimę ir aš. Iš pradžių ji rodė man dėmesį, atsakydavo į mano kvietimus, sutikdavo su manim kur nors nueiti. Išleidau paskutinius savo pinigus, bandydamas jai kaip nors įtikti. Jau atrodė – ji visa mano, bet vieną gražią, o tiksliau, bjaurią dieną ji mane pradėjo ignoruoti ir jau koketuoja su kitu. Jaučiuosi suviliotas ir pamestas, man labai pikta. Pakalbėjau su bendrakursiu, pasirodo, jam su ja buvo lygiai tas pats. Kas čia per būdas, kodėl ji taip elgiasi ir ko siekia? Rimas.
Ramunė Pajuodytė
Ramunė Pajuodytė / Gedimino Žilinsko nuotr.

Labas, Rimai. Atrodo, jog ši mergina iš tikrųjų savotiškai nekenčia vyrų ir iš jų šaiposi, naudojasi jais kaip įmanydama, o kai „iščiulpia“, sviedžia į atokiausią kampą. Kodėl taip yra? Galimos kelios hipotezės: komplikuoti ankstyvieji santykiai su jai artimais vyrais, pavyzdžiui, tėvu ar broliu (jis ją ignoravo, apleido, paliko ir pan.), kita galima versija – ją išdavė vaikinas, kurį ji buvo įsimylėjusi, ir ji keršija visiems vyrams. Be abejonės, galimos ir kitos priežastys, kurias galėtume išsiaiškinti tik išnagrinėję jos gyvenimo istoriją.
 

Tokios merginos kaip ši paprastai nemano, kad yra iš tikrųjų gražios ir labai nepasitiki savimi. Jos netiki kitų nuoširdžiais jausmais ir labai bijo būti pažemintos, išduotos, paliktos, todėl tarsi užbėgdamos tokiam siaubui už akių, visada padaro tai pirmos. Jos nuvertina visus joms sakomus komplimentus, dėmesio ženklus ir susižavėjimo kupinas vaikinų meilės išpažintis.

Tokioms „supermoterims“ paprastai atrodo, kad vyrai mato tik jų išorinį blizgesį, į jas žiūri kaip į seksualų objektą ir nieko daugiau. Jos ieško išgelbėtojo, princo, kuris pagaliau ištrauks jas iš visų jų problemų ir pamatys jose asmenybę, atskleis jų tikrąją savastį ir jos pagaliau pasijus mylimos ir vertingos. Iš tiesų, tokia mergina kiek įmanydama, sąmoningai ar ne, bando klaidinti aplinkinius apsimesdama tuo, kuo ji nėra, nes jos kredo: nebūk savimi ir nesuartėk su kitais. Ji gali pudruotis, purkštis intriguojančiais kvepalais arba atvirkščiai: bjauroti save, daug rūkyti ir pan. Tokiai merginai atrodo, kad vaikinai jos nori tik kaip gražios puošmenos ir nesigilina į jos asmenybę: nemato jos jausmų, poreikių, todėl ji keršija jiems koketuodama, flirtuodama, jaudindama ir šaipydamasi iš jų, kaip jai atrodo, „netikrų“ jausmų. 
 

Taigi, mielas Rimai, tau pasitaikė kietas riešutėlis. Jei nori laimėti jos meilę ir manai, kad dar turi šansų, tau teks apsiginkluoti kantrybe ir išmokti būti geru psichologu. Tik ar esi pasiruošęs tapti „gelbėtoju princu“, atkakliu ir nepailstančiu? Pyktis – visiškai natūrali reakcija ir, ko gero, daug kas patartų tau bėgti nuo jos neatsigręžiant.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius