-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kiek laiko sugaišta ir kokias traumas patiria vyrai nuimdami moters liemenėlę?

Pasirodo, nurengti moterį – greičiau pavojinga nei malonu. Ypač nuimant tokį intymų drabužėlį kaip liemenėlę. Be to, medikai tvirtina, kad tada vyrai rizikuoja patirti net rimtą traumą.
Moteris vilkinti apatinį trikotažą
Liemenėlė / 123RF nuotr.

Petnešėlės susipina tarsi gudrios gyvatės

Buvo atliktas eksperimentas, per kurį paaiškėjo, kad 40 proc. vyrų susiduria su sunkumais, kai reikia nuimti partnerės liemenėlę. Mat kaprizingas drabužėlis ne visada noriai atsisveikina su savo šeimininkės kūnu. Visokie ten segtukai, kabliukai nenori atsikabinti ir gana... Be to, vyras, iš jaudulio virpančiais pirštais, mėgindamas įveikti kliūtį, gali kaip reikiant pabraižyti mylimosios švelnią nugarėlę. Negana to, liemenėlės petnešėlės tarsi gudrios gyvatės susipina taip, kad paskui ne iš vietos.

Įveikti kliūtį pasiseka vos ne per pusvalandį

Per eksperimentą buvo išsiaiškinta, kad vyrai sugaišta  27 sekundes, nuimdami  moters liemenėlę. Bet tie, kurie tai daro abiem rankomis. O dešinrankiai vyrai, tam reikalui naudodami tik kairiąją ranką,  sugaišta vidutiniškai 58 sekundes. Tarp savanorių, dalyvavusių šiame eksperimente, buvo ir toks nemokša, kuriam įveikti šią nelengvą užduotį prireikė net 20 minučių.

Nuimdamas liemenėlę pasitempė pirštų raiščius

Atlikti šį eksperimentą mokslininkus pastūmėjo  įvykęs nelaimingas atsitikimas su vyru, kurio pavardė neskelbiama. Šis nelaimėlis, nuimdamas nuo moters liemenėlę, susipainiojo joje pirštus ir stipriai pasitempė jų raiščius. Rašoma, kad trauma buvo panaši į tą, kurią dažniausiai patiria sportininkai alpinistai. Nemalonus nutikimas įvyko tuo metu, kai jaunas žmogus pamėgino ištraukti pirštus, kurie įstrigo nėriniuotos liemenėlės  užsegimuose.                                                                  
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius