Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kiek prireikia laiko, kad moteris naujam savo vaikinui išdrįstų pasirodyti be makiažo?

Ar kada susimąstėte, kiek prireikia laiko, kad moteris išdrįstų prieš naują savo vaikiną pasirodyti be kruopelytės makiažo?
Mergina darosi makiažą
Mergina darosi makiažą / Fotolia nuotr.

Kaip rodo naujas tyrimas, vidutinė moteris pralaukia keturias savaites ir vieną dieną, iki kol jaučiasi pakankamai drąsi prieš savo naują vaikiną pasirodyti nepasidažiusi, rašo dailymail.co.uk. Trečdalis moterų yra įsitikinusios, kad jeigu vyras jas be makiažo pamatys per daug anksti, iš santykių nieko gero neišeis.

Apklausa, kurioje dalyvavo 2 tūkst. moterų, atskleidė, kad be makiažo moterys jaučiasi ne tokios gražios, mažiau pasitiki savimi ir jaučiasi labiau pažeidžiamos – makiažas joms yra savotiškas skydas.

Šešios iš dešimties teigė, kad prieš naujam partneriui pasirodydamos nepasidažiusios, norėjo visiškai įsitikinti, jog jam iš tikrųjų patinka. Devynios iš dešimties sakė norėjusios naujam vaikinui atrodyti gražios visą laiką, dėl to keldavosi anksčiausiai, kad tik spėtų pasidažyti. Šešios iš dešimties pripažino, kad per pirmuosius pasimatymus slapta vis žvilgčioja į veidrodį ir pakoreguoja makiažą, jeigu to reikia.

Prieš ką dar moterys nenori rodytis be makiažo? 32 proc. atsakė, kad nenorėtų, jog nepasidažiusias jas pamatytų kolegos, 31 proc. – buvę mylimieji, 20 proc. – viršininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius