-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kieno kūdikio laukėsi Nijolė Pareigytė? (nuotraukos)

Grupės „69 danguje“ narei Nijolei Pareigytei suduotas dar vienas smūgis. Šį kartą jos buvęs mylimasis „ICG kompiuterių“ direktorius Eugenijus Ivanenka viešai papasakojo visą jųdviejų draugystės istoriją ir atkleidė dar vieną skandalingą žinią.
M.Petruškevičius ir N.Pareigytė
M.Petruškevičius ir N.Pareigytė / Redo Vilimo/BFL nuotr.

„Man sunkus metas. Reikia laiko, kad išgytų širdies žaizdos. Esu paskendęs darbe. Jis – geriausias gydytojas“, – kalbėjo bendrovės „ICG kompiuteriai“ generalinis direktorius Eugenijus Ivanenka.

Sėkmingą verslininką palikusi mylimoji dabar šildosi krepšininko A.Jomanto meilės spinduliuose.

Nutraukė nėštumą?

Kaip vyras pasakojo „Lietuvos ryto“ priedui „Gyvenimo būdas“, sausio mėnesį atlikėja, nepaisydama Eugenijaus valios, pasidarė abortą.

„Nijolė nuo manęs laukėsi vaiko, bet prieš mano valią nutraukė nėštumą. Tai įvyko šiemet sausį. Dėjau visas pastangas, bandydamas ją įtikinti, kad nedarytų aborto, bet man nepavyko. Nijolė pasiaiškino, esą nėra pasiruošusi motinystei”, – pasakojo įskaudintas vyras.

Verslininkas taip pat pasakojo, kad nepaisant viešų Nijolės pareiškimų, jie gyveno kartu.

Nijolė nuo manęs laukėsi vaiko, bet prieš mano valią nutraukė nėštumą. Tai įvyko šiemet sausį.
„Daugiau laiko praleisdavome Nijolės namuose. Pavyzdžiui, tris paras gyvendavome pas ją, po to parą – pas mane. Elgdavomės, kaip šaudavo į galvą”, – išdavė Eugenijus.

Vyras taip pat pasakojo, kad bandė Nijolę tobulinti ir skatino pradėti ramesnį gyvenimą: „Norėjau, kad ji surimtėtų, kad jos gyvenime atsirastų stabilumo. Manau, kad miegas iki pietų, vėlyvi koncertai, puotos ir grįžimas naktimis į namus sujaukia gyvenimą.”

E.Ivanenka pripažįsta, kad darbe Nijolė puikiai susitvarkė, nes turi gerus organizacinius sugebėjimus. Ir bendradarbių nuomonė apie Nijolę buvo gera. Tačiau bendrovėje dirbo tik pusmetį. Nutraukusi santykius su viršininku ir buvusiu mylimuoju, ji jau nematė galimybės toliau dirbti kartu.

Žiedas su deimantu

Buvęs Nijolės mylimasis pernai rudenį įteikė jai žiedą su deimantu. „Kažkas iš žurnalistų tą žiedą pastebėjo ir klausinėjo apie jį, tačiau Nijolė sakė, kad tai šiaip paprastas papuošalas, nieko rimto. Tuo tarpu aš tą žiedą teikiau turėdamas rimtų ketinimų”, – nuoskaudas liejo Ivanenka.

Draugauja su Jomantu

Šiuo metu atlikėja yra užmezgusi santykius su krepšininku A.Jomantu. Kaip į tai reagavo Eugenijus? „Nijolė pareiškė, kad nemato su manimi ateities, o netrukus išgirdau apie santykius, besimezgančius tarp jos ir A.Jomanto. Kaip reagavau? Skausmingai. Supratau, kad mūsų santykiams – pabaiga. Žinojau, kad Nijolė su šiuo krepšininku pažįstami seniai ir kad jis anksčiau bandė rėžti aplink ją sparną”, – sakė įskaudintas verslininkas. 

Neli neigia santykius su E.Ivanenka

Tuo tarpu Nijolė „Lietuvos ryto“ žurnalistams tvirtino, kad nebuvo pora su E.Ivanenka. Išgirdusi „Gyvenimo būdo“ klausimą apie buvusį nėštumą, Neli sutriko: „Tikrai ne, baikit, net pagalvoti apie tai negalėčiau.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius