-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Kitas“: merginos neatsigręždamos bėgo nuo „Tipo grupės“ nario

Populiarųjį LNK vasaros pasimatymų šou „Kitas!“ sudrebino Lietuvos pramogų pasaulio atstovas, „Tipo grupės“ narys Ugnius Kiguolis.
„Tipo grupės“ narys taip įsijautė į vaidmenis, kad išgąsdino ne tik merginas.
„Tipo grupės“ narys taip įsijautė į vaidmenis, kad išgąsdino ne tik merginas. / LNK nuotr.

 Pranešime spaudai teigiama, kad trisdešimtmetis vyras surengė tokį pasirodymą, kad į pasimatymą su juo atėjusios merginos paklaiko ir bėgo tekinos, o netrukus filmavimo aikštelėje pasirodė ir policijos pareigūnai. 

„Tokio gyvulio dar gyvenime nesu mačiusi. Išsigandau, man širdies permušimai“; „Iš kur jūs tokį nevykėlį ištraukėt?“; „Su kapišonu, su akiniais, didžėjus, nepažįstu, pirmąkart gyvenime matau, tikrai ne įžymybė“. Šitaip merginos plūdo žymų Lietuvos verslininką, filmavimo metu neatpažįstamai persikūnijusį į įvairius personažus.

Ugnius Kiguolis į filmavimo aikštelę atvyko su profesionalia grimere ir stulbinančiu garderobu. Kiekviename pasimatyme su skirtinga mergina, Ugnius pasirodydavo vis naujame amplua, todėl merginos negalėjo suprasti, kodėl skiriasi jų įspūdžiai apie tą patį vaikiną.

„Tipo grupės“ narys taip įsijautė į vaidmenis, kad išgąsdino ne tik merginas, bet ir pro šalį ėjusius policijos pareigūnus. Šie, nepaisydami būrio televizijos operatorių ir režisierių, puolė domėtis, kas gi vyksta, mat Ugniaus elgesys su viena iš merginų jiems sukėlė rimtų įtarimų.

Kodėl merginos išsigando Ugniaus Kiguolio ir ko šiame pasimatymų šou ieškojo vedęs pramogų pasaulio atstovas? Laidoje „Kitas!“ antradienį 20.40 val. per LNK. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius