-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Kitokios“ atsinaujino sceninį garderobą ir nusifotografavo japonų reklamai

Grupėje „Kitokios“ – permainų metas. Motinystės atostogoms išėjus grupės narei Oksanai Škleriūtei į merginų gretas įsiliejo nauja narė – Gintarė Mackelaitė. Merginos įsiamžino dar vienoje, šį kartą spalvotoje ir ryškioje japonų rinkai skirtos reklamos fotosesijoje, o visai netrukus pristatys naują dainą, kuri net neabejoja patiks visiems. Ir tai dar ne viskas.
Grupė „Kitokios“
Grupė „Kitokios“ / love2foto.lt nuotr.

„Mums patinka scenoje būti ryškiom. Sceninis rūbas pirmiausiai turi būti patogus, skirtas pasirodymui, o ne vaikščioti gatvėje ir beabejo ryškus kalbu ne tik apie spalvą.  Sceniniu įvaizdžių šių drabužėlių nepavadinčiau. Greičiau tai koncertams tinkantis rūbas, kurio mums prireikė skubiai. Beveik per parą išsirinkome medžiagą triko ir pasisiūdinome“, –   kalbėjo grupės vokalistė Alvyda Chmelevskytė.

„Gavome pasiūlymą tapti vienos iš „Star Now“ klienčių reklamos veidais. Dėl tam tikrų aplinkybių sutarėme fotosesiją įgyvendinti Lietuvoje. Buvo suformuluota tam tikra užduotėlė, gavosi toks rezultatas, kuris sakyčiau net pranoko užsakovo lūkesčius. Mes beabejo likome patenkintos honoraru “, –  įspūdžais dalinosi grupės naujakurė Gintarė Mackelaitė.

love2foto.lt nuotr./Grupė „Kitokios“
love2foto.lt nuotr./Grupė „Kitokios“

„Užduotėlė...? Švelniai pasakyta. Dešimties lapų užduotis“, –   juokėsi A.Chmelevskytė.

Merginos nelinkusios visko išpasakoti, tačiau užsimena, jog turi labai daug ambicingų tiklų. „Nuo birželio turėjome vos vieną laisvą vasaros savaitgalį, dirbome tikrai nemažai, supratome dar daugiau – kiek daug turime gerbėjų ir kiek daug jie turi svajonių mums. Ruduo tinkamiausias metas viskam pradėti. Turėsime daug staigmenų ir esminių pokyčių“, –   kalbėjo grupės lyderė Renata Klimaitytė.

love2foto.lt nuotr./Grupė „Kitokios“
love2foto.lt nuotr./Grupė „Kitokios“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius