Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„KK2 penktadienis“: Ramūno ir Robertos Šimukauskų vestuvės kainavo tiek, kiek Oksanos Pikul suknelė

Pastaraisiais mėnesiais Lietuvoje garsenybėms ištisai aidėjo vestuviniai varpai. Susituokė dainininkė Oksana Pikul ir krepšininkas Simas Jasaitis, dainininkės Rūta Ščiogolevaitė, Gintarė Karaliūnaitė, Andželika Petrikytė, Evelina Anusauskaitė. O praėjusį savaitgalį antrą kartą vedė ir aktorius Marius Jampolskis.
 Ramūnas ir Roberta Šimukauskai bei Oksana ir Simas Jasaičiai
Ramūnas ir Roberta Šimukauskai bei Oksana ir Simas Jasaičiai / Žmonės.lt nuotr.

Ir nors kai kurių įžymybių vestuvės buvo itin slaptos, LNK laida „KK2 penktadienis“ visus susekė, nufilmavo ir jau šį penktadienio vakarą 19.30 val. savo žiūrovams  atskleis asmeniškiausias  žvaigždžių vestuvių detales.

Kaip dainininkė Rūtos Ščiogolevaitės mama ir draugės reagavo sužinojusios, kad jos vyras Rolandas Damijonaitis net 7 metais jaunesnis? Kuo  žurnalistė Jurgita sužavėjo  17 metų vyresnį dainininką  Arvydą Vilčinską?  Ar 41-erių metų dainininkė Andželika Petrikytė išties ruošiasi tapti mama? Ir pagaliau kiek kainavo įspūdingosios O. Pikul bei S.Jasaičio tuoktuvės?

Atvirumu visus sužavės aktorius Ramūnas Šimukauskas ir jo žmona Roberta, atvirai prisipažinę, jog savo šventei jie išleido 20 000 litų. Tačiau tai – ne rekordas. Skaičiuojama, kad maždaug tiek kainavo vestuvinė Oksanos Pikul suknelė.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius