Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėda pripažinta „Lietuvos supermiestu“

LNK projekte „Lietuvos supermiestas“ laurus nuskynė uostamiestis Klaipėda ir nuo šiol turės teisę vadintis supermiestu. Laimėjimą palydėjo kurtinančios klaipėdiečių ovacijos televizijos studijoje.
LNK projekto „Lietuvos supermiestas“ finale dalyvavo ir trimitą pūtė Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas.
LNK projekto „Lietuvos supermiestas“ finale dalyvavo ir trimitą pūtė Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas. / K.Bingelio (Ciklopas) nuotr.
Temos: 1 LNK

Antrojoje vietoje liko Suvalkijos sostinė Marijampolė, trečiojoje – jauniausias šalies miestas Visaginas.

Iš viso tiesioginės LNK transliacijos metu sulaukta absoliučiai rekordinio kiekio – daugiau nei pusės milijono (511 707) žiūrovų skambučių. Už Klaipėdą skambinta  351 530 kartų, Marijampolę – 104 888, Visaginą – 55 289.

Finale supermiestą rinko tik televizijos žiūrovai, komisija balų neskyrė. 

 „Lietuvos supermiestui“ atiteko galimybė į savo miestą parvežti ir išdalyti pusę šimto televizorių, kurie pasieks miesto ligonines, mokyklas ar socialines įstaigas – tiems, kam labiausiai reikalinga parama.

Vos per plauką nuo laimėjimo likusius miestus priims kurortas Druskininkai – Marijampolės komanda jėgas po įtemptų kovų galės atgauti Druskininkų „Europa Royale“  viešbutyje, o Visagino komanda pramogaus vandens parke. 

Finalinė „Lietuvos supermiesto“ laida į studiją Ūkio banko teatro arenoje subūrė stipriausius miestų talentus ir ryškiausias žvaigždes.

Už Klaipėdą šoko net dvi Pasaulio ir Europos čempiono „Žuvėdros“  sudėtys, Visaginui atstovavo auksinio balso savininkas Ilja Aksionovas, o Marijampolės  komandoje ryškiausiai švietė dainininkės Irūnos  Puzaraitės žvaigždė.

Laidos finale Klaipėdos kapitono pareigas perėmė naujasis uostamiesčio meras Vytautas Grubliauskas Kongas, o Marijampolei ir Visaginui vadovavo jų nenuilstantys kapitonai – Vita Pimpienė ir Irūna Puzaraitė.

Visi trys finale likę miestai jautėsi laimėtojais, nes per pusę metų sugebėjo žiūrovus stebinti kiekvieną sekmadienį.

Metų pradžioje kovas dėl geriausiojo vardo pradėjo Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys, Visaginas, Marijampolė ir jungtinės Aukštaitijos, Žemaitijos bei Dzūkijos  miestų komandos.

Populiarus LNK projektas atsisveikino iki kitų metų.

Marijampolė ir Visaginas pažadėjo laimėti projektą kitąmet.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius