Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdos gatvėse bus netradiciškai pristatyta naujausia Julijos Janus drabužių kolekcija

Rugsėjo 29 d. klaipėdiečių laukia neįprastas reginys – ratuotas mados pristatymas. Rudeniškų spalvų, minkštą ir jaukią „Julia Janus“ drabužių kolekciją pristatys ne modeliai, o įvairių kūno sudėjimų moterys, važiuojančios stilingais dviračiais.
Kolekcijos modelis
Kolekcijos modelis / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Mada Julija Janus

Viskas prasidės ketvirtadienį 17.30 val. prekybos centre „Herkaus Galerija“, kur antrajam aukšte yra įsikūrusi „Julia Janus“ drabužių parduotuvė. Pirmajame galerijos aukšte susirinks žavių, naujausios kolekcijos drabužius dėvinčių merginų ir moterų būrys. Iš čia jos suplanuotu maršrutu dviračiais išvažiuos į Klaipėdos senamiestį.

Organizatorių nuotr./Dizainerė Julija Janus
Organizatorių nuotr./Dizainerė Julija Janus

Stilinga kompanija maždaug valandą važinės H.Manto gatve ir iš jos išsišakojančiomis gatvėmis, taip pat Žvejų, Tiltų, Turgaus gatvėmis. Klaipėdiečiai galės iki soties pasigrožėti rudeniškų gardėsių – slyvų, šokolado, karšto vyno – spalvų kolekcija, atspindinčia naujausias mados tendencijas. Tai itin patogūs ir lengvai prižiūrimi drabužiai, pasiūti iš natūralių aukščiausios kokybės audinių: vilnos, kašmyro, šilko, viskozės.

Kodėl dviračiai? Dizainerė Julija teigia norinti, kad kolekciją galėtų pamatyti visi norintys, o ne saujelė išrinktųjų. Toks požiūris atspindi demokratišką prekės ženklo „Julia Janus“ dvasią: tai drabužiai, sukurti su pagarba moteriškoms formoms ir šiuolaikinės moters gyvenimo būdui.

Stilingus dviračius šiam renginiui paskolino Klaipėdos dviračių nuomos centras „Du ratai“/„BaltiCCycle“. Mados pristatymas baigsis prie Tiltų gatvėje esančio Frydricho pasažo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius