-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Ko Užkuraitis niekuomet nedaro prieš „Euroviziją”? (Video)

Naujienų portalas 15min.lt pasidomėjo, ką apie Lietuvai „Eurovizijos“ dainų konkurse atstovausiantį Sashą Son mano muzikologas Darius Užkuraitis.
Darius Užkuraitis
D.Užkuraitis dar neturėjo progos pasižiūrėti kitų Europos atstovų pasirodymų. / LRT nuotr.

Paklaustas, kaip Sashą Son vertina bendrame kitų valstybių „Eurovizijos“ dalyvių fone, D.Užkuraitis sakė nieko negalintis apie tai komentuoti. Esą kol kas muzikologas neklausė kitų Europos valstybių atstovų dainų, juo labiau nežiūrėjo jų pasirodymų vaizdo įrašų.  

Muzikologas tikino negirdėjęs būsimų Sashos Son konkurentų dainų, tačiau muzikanto pasirodymą, kaip ir dera profesionalui, matė ne kartą. D.Užkuraitis patikino, kad Sasha Son – geras atlikėjas.

„Jo daina – normali. Sakykim taip: ši daina iš viso to, ką mes rinkomės, buvo viena iš geriausių. Daina buvo iš trijų pretendenčių, kuri galėjo nugalėti. Ji ir nugalėjo“, – kalbėjo muzikologas.

Kadangi D.Užkuraitis vyksta į „Eurovizijos“ dainų konkursą kiekvienais metais ir puikiai išmano visą situaciją, 15min.lt pasiteiravoi, kaip Sasha Son galėtų pasisekti Europos scenoje. Muzikologas to daryti nepanoro.

„Tikrai nesiryšiu prognozuoti, kaip galėtų pasisekti Sashai Son Maskvoje. Niekada to nedariau, nedarau ir nesinori daryti, nes niekas niekada nežino, kaip viskas gali būti. Kiekvienais metais pasitaiko visko“, – tikino D.Užkuraitis.

Jeigu ir Jums anksčiau dar neteko girdėti būsimų Sashos Son konkurentų, jų dainų fragmentus rasite žemiau.

Čia rasite Albanijos, Andoros, Baltarusijos, Kipro, Danijos, Suomijos, Prancūzijos, Juodkalnijos, Olandijos, Rumunijos, Slovėnijos, Turkijos bei Didžiosios Britanijos atstovų dainų fragmentus.

Sasha Sasha Son  – „Pasiklydęs žmogus"

VIDEO: Sasha Son „Dainų dainos“ finale

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius