Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kodėl Edmundui Kučinskui atrodo, kad visi operos dainininkai nemoka valdyti mikrofono?

Penktadienio vakarą 19.10 val. TV3 eteryje griaudės skambi ir spalvinga „Muzikos čempionų taurės“ dalyvių kova. Jau visai netrukus scenoje muzikinius kūrinius komisijos ir žiūrovų teismui atiduos visų laikų estrados klasika tapęs „Žvaigždžių kvartetas“, folkroko grupė „Kitava“, klasikos atlikėja Nerita Pokvytytė ir prisistatę kaip hippunkrockpop atstovai „Kastanedos“ grupė.
Laidos vedėjai M.Mikutavičius ir Mia
Laidos vedėjai M.Mikutavičius ir Mia / TV3 nuotr.

Komisijos pirmininkas ir komisijos nariai bus nustebę ir nebesupras, ar iš tiesų popmuzikos duetas muzikuoja tokiais skirtingais stiliais?

„Manau, jums pritrūko fantazijos ir išmonės“, – kritikos negailės TV3 muzikinės laidos „Muzikos čempionų taurės“ pagrindinis komisijos narys Edmundas Kučinskas.

Tuo tarpu Andrius Borisevičius, nors ir pasijautęs esąs keblioje situacijoje, „Kastanedą“ palaikys ir vadins šią grupę „nenuvystančia“, o klasikai atstovaujanti Eglė Juozapaitienė garsiai svarstys: „Ar su tokiu garsu galima užmušti musę?“

Komisijos pirmininko nemalonę užsitrauks ir Nerita Pokvytytė. Mat ji, kaip ir visi klasikos dainininkai, pasak pirmininko, visiškai nemoka valdyti mikrofono ir, be to, klasikos dainininkai apgauna klausytoją.

„Jūs apgaunate visus dainuodami fantastiško grožio kūrinius... Tačiau manęs apgauti nepavyks“, – šypsojosi Edmundas.

Neritą palaikiusi Eglė Juozapaitienė į diskusiją įneš intrigos ir komisijos padangėje ims sklaidytis iki šiol tvyrojusi ramybė.

„Visus operos dainininkus komisijos pirmininkas, matyt, norėtų į koncentracijos stovyklas uždaryti“, – bandys juokauti „Muzikos čempionų taurės“ vedėjas Marijus Mikutavičius.

Ar tikrai Edmundas nemėgsta klasikos ir kuo baigsis ši komisijos narių diskusija, sužinosite jau rugsėjo 17-osios vakarą 19.10 val. per TV3.

Nieko keista, kad modernaus folkloro grupė „Kitava“ komisijos kritikos taip pat neišvengs, o „Žvaigždžių kvarteto“ komanda bandys kovoti senais patikimais ginklais.

Ar jiems pavyks penktadienio vakarą išvengti komisijos kritikos strėlių ir ką senatvėje veiks „Kastaneda“, „Muzikos čempionų taurėje“ sužinosite penktadienį, rugsėjo 17 dieną, 19.10 val. tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius