-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kodėl Egidijaus Dragūno meilės neišgelbėjo žiedas mylimajai?

„Aš labai ją mylėjau, – TV3 gyvenimo būdo žurnalui „Gyvenimas yra gražus“ prisipažins Egidijus Dragūnas. – Bet tikiu tokiu prietaru: jeigu merginai dovanoji žiedą be kokios nors svarios priežasties, tai reiškia, kad išsiskirsite. Ir galiu jums pasakyti, kad tai vėl pasitvirtino.“
Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas / TV3 nuotr.

Populiarios grupės „Sel“ lyderis dar visai neseniai kalbėjo apie meilę savo pritariančiai vokalistei Eleonorai, džiaugėsi, kad ji puikiai sutaria su jo sūnumi. Tačiau prieš savaitę pora pasuko skirtingais keliais. Ar du metus draugavę dainininkai nusprendė kurį laiką vienas nuo kito pailsėti ir netrukus vėl susitaikys? O gal jų meilė išties baigėsi? Jei taip, tai kokios priežastys užgesino dar visai neseniai liepsnojusią ugnį?

Į visus šiuos klausimus gali atsakyti vienintelis žmogus – pats E. Dragūnas, nors atverti slapčiausią širdies kertelę jam buvo nelengva. Kaip ir kalbėti apie kitus pastarųjų metų gyvenimo įvykius. Juk gimus sūnui, Egis viešai pažadėjo pasikeisti – nebesivelti į skandalus ir rodyti mažyliui gerą pavyzdį. Tačiau nemalonių istorijų su policininkais populiaraus dainininko gyvenime nesumažėjo.

Žiniasklaidos vadinamas skandalistų karaliumi dainininkas pusantrų metų nedavė interviu, o žurnalistus dėdavo į šuns dienas. Bet dabar muzikantas tylą nutraukė ir TV3 laidai „Gyvenimas yra gražus“ atvirai pirmadienio vakarą 20.10 val. papasakos apie tėvystę, santykius su sūnaus motina, Eleonorai parduotą žiedą, praeities ir dabarties skandalus, klaidas, kurių būtų norėjęs išvengti, ir daugybę dalykų, apie kuriuos iki šiol nekalbėjo.

Kita laidos herojė – Nomeda Marčėnaitė. Populiari laidų vedėja ir dailininkė niekada nelieja ašarų dėl savo bėdų, tačiau susigraudina vos prakalbusi apie globos namuose augančius vaikus. Vis dėlto, tapusi TV3 „Išsipildymo akcijos“ veidu ir globėja, Nomeda kasmet yra puolama.

„Esu girdėjusi kalbų, kad mano medinis namelis pastatytas už vaikams surinktus pinigus, nors mudu su vyru čia apsigyvenome dar gerokai prieš pradedant dirbti televizijoje. Mano sąžinė rami, tačiau pikta, kad taip kalbantys žmonės sukelia abejonę ir kenkia vaikams, kuriems mūsų pagalba labai reikalinga“, – jaudindamasi kalbėjo N.Marčėnaitė.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius