-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kodėl Juozą Statkevičių išmetė iš knygos apie garsiausius Lietuvos dizainerius?

„Košmaras“, „susidorota“, „pažemintas“, – tokiomis ir panašiomis antraštėmis šią savaitę mirgėjo visas internetas. Neseniai išleistoje knygoje „Lietuvos mada. 22 dizaineriai“ autoriai neįtraukė bene garsiausio šalies dizainerio, mados guru vadinamo Juozo Statkevičiaus.
Juozas Statkevičius
Juozas Statkevičius / Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr.

„Super L.T.“ tiesiai šviesiai paklausė žurnalistės Gintarės Albrechtaitės Lingienės, ar tai nebuvo bandymas susidoroti su Juozuku.

„Tai buvo techninis sprendimas. Mes tikrai neignoravome Juozo“, – dėsto autorė. Vis dėlto pats Statkevičius nelabai supranta, kodėl knygoje jo nėra.

Taip pat laidoje: seimūnas Petras Gražulis per prievartą tapo gėjų reklaminiu veidu.

Prieš seksualines mažumas neigiamai nusiteikęs parlamentaras jau eilę metų iniciatyvinės grupės „Mylėkime politikus“ išrenkamas gėjų „Pupuliu“. Tačiau šiemet nuspręsta papokštauti ir Gražulio „garbei“ nominantus vadinti nebe pupuliais, o gražuliais! Kvailio vietoje atsidūręs politikas neketina leisti iš savęs tyčiotis: „Kad ir ką tie gėjai bedarytų, mano įsitikinimų nepakeis“, – nuramino Petras. Politikas taip pat prasitarė, jog dėl šio reikalo kreipėsi net į teisininkus.

Kurios krizės prispaustos žvaigždės depresiją kompensuoja padažnėjusiu seksu?

Dulkinkitės, jeigu norit“, – žodžių į vatą nevynioja maestro Donatas Katkus ir prisipažįsta, kad seksas – puikus laisvalaikio praleidimo būdas. Čia pat jam antrina ir nuolat apie būtus ar nebūtus vyrus pasakojanti skandalingoji vokalo mokytoja Daina Bilevičiūtė. „Reikalingas kūnas – kaip gi be gyvo kūno, kaip tu tą?“

Kur dažniausiai mylisi krizės prispausti atlikėjai ir kokias erotines fantazijas norėtų įgyvendinti – atsakymai „Super L.T.“ kamasutroje šį penktadienį 19 val. 10 min. „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Super L.T.“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius