Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kodėl meilužėms nelemta tapti žmonomis?

Vienoms moterims tiesiog lemta gimti meilužėmis, o kitoms – geromis žmonomis. Tiesa, pasitaiko ir išimčių: iš kai kurių moterų nesigauna nei viena, nei kita.
Gatvės mergina.
Erotika / Photos.com nuotr.

Gera žmona – patikimas užnugaris vyrui, o gera meilužė –  stimulas judėti į priekį. Abi kartu sudėjus – idealus variantas apie kurį svajoja turbūt dauguma vyrų. Būtent dėl tos priežasties vyrai ir neskuba keisti savo asmeninį gyvenimą bei džiuginti jį kardinaliais pokyčiais.Nieko nepadarysi, nes vyrų ir taip ne marios, visoms vis tiek neužteks. Ir dar tas jų kvailas įprotis vesti. Todėl potencialios meilužės ir mėgina įveikti šeimos sienų stiprumą. 

Ištekėjusios ir nepasitenkinančios sekse – neprognozuojamos

Kokios moterys tampa meilužėmis? Moteris, kuri dar nebuvo ištekėjusi, tačiau nelabai ir skuba tai daryti, todėl jai kol kas ir pakanka vien seksualinio kontakto. Išsiskyrusi moteris arba našlė, naiviai galvodama, kad vedęs vyras galėtų jos vaikui ar vaikams būti geras tėvas. Geresnis už buvusį. Tiesa, šios dvi moterų kategorijos vis dėlto pirmenybę teikia nevedusiems vyrams arba išsiskyrusiems. Tačiau, kai su tokiais nepavyksta užmegzti santykių, tinka ir vedę.

Nespjauna į vedusius vyrus ir ištekėjusios moterys, nepatiriančios pasitenkinimo santuokoje. Todėl irgi linkusios mėgautis svetimo vyro glamonėmis, kai nuosavas nemato ir negirdi. Ir tiesiog laisvos moterys, kurioms reikia tiesiog sekso.

Tiesa, ištekėjusios ir nepatenkintos santuokiniu seksu – neprognozuojamos. Mat vienos – tai tos, su kuriomis vyrai nenori miegoti, o kitos – su kuriais jos nenori miegoti. O jei vyras negali ir nenori, vadinasi, reikia ieškoti šilumos kitur ir  be jokios sąžinės graužaties džiaugtis gyvenimo teikiamais malonumais. Tiesa, tačiau nereti atvejai, kai žmonos, „atstumtos“ vyrų, nelabai ir ieško progų pasimylėti „kairėje“. Seksologai tai aiškina jų sumenkėjusiu libido.

Spektras platus, todėl yra iš ko pasirinkti

O tos, kurios pačios atvėso vyrui turėtų rinktis: tiesiai šviesiai pasakyti jam tai ir gauti iš jo „palaiminimą“, arba susitikinėti su kitu vyru slapčia, arba išsiskirti, arba susitaikyti su tuo, kaip yra. Spektras gana platus, todėl kiekviena išsirenka sau labiausiai priimtiną variantą.

O štai laisvos moterys, kurios netrokšta ištekėti, štai jos ir yra tos, kurias galima drąsiai vadinti tikromis meilužėmis. Vienas žinomas moterų mylėtojas mėgsta kartoti frazę: „jei namuose turiu virėją, tai ką, negaliu pietauti restorane?“  „Išvertus“ tai reiškia: namuose – žmona, dora ir garbinga moteris, kuris pagimdys ne vieną palikuonį, o jei dar turės laiko ir noro, gal ir diplomą įgis, o  ne namuose -  meilužė, kuri nieko bendro neturi su vaikų gimdymu, užtat protinga, išsilavinusi ir neturinti sekso kompleksų.

Vyrai su malonumu demonstruoja savo medžiotojiškus sugebėjimus

Nepaisant to, gera žmona – tai ta moteris, kuri visados laukia vyro su karšta vakariene. Todėl jam tikrai niekados neteks badauti. Paprastai žmonos gerai išmano kulinarijos subtilybes ir mielai sukiojasi prie puodų virtuvėje. Nors ir esama tokių, kurios nemėgsta gaminti valgį, bet  visi tiek rūpinasi, kad vyro skrandyje negrotų maršas. Juo labiau, kai parduotuvėse pilna paruoštų salotų ir pusfabrikačių. O meilužė nesuka galvos, vyras  pavalgęs ar nevalgęs. Jai labiau rūpi ar vyras ne alkanas, o gal net žvėriškai išalkęs. Tačiau būtent tai ir stimuliuoja vyro medžiotojiškus instinktus. Ir vyras su dideliu malonumu demonstruoja savo sugebėjimus lovoje. Tiesa, su viena sąlyga: meilužė turi žavėtis jo teikiamu sekso asortimentu, net jei jis ir ne aukščiausios klasės. Bet paprastai geros meilužės moka tai daryti. Skirtingai, nei žmonos.  Meilužė nesuka galvos, vyras pavalgęs ar nevalgęs. Jai labiau rūpi ar vyras ne alkanas, o gal net žvėriškai išalkęs. Tačiau būtent tai ir stimuliuoja vyro medžiotojiškus instinktus.

Išlaikytinė – tai savotiška prostitutė kelioms kadencijoms

Gera meilužė žino, kad ji – prabanga! O už prabangą, žinia,  reikia brangiai mokėti. Todėl, jei vyras neturi pinigų meilužei, tegul sėdi namuose ir būna patenkintas. Nemokamos būna tik tos,  kurios galvoja, kad nesavanaudišku atsidavimu ir dėkingumu sukels vyrui analogiškus jausmus – pamils ir įvertins. Naivuolės!

Bet atsiranda ir tokių, kurias drąsiai galima laikyti išlaikytinėmis. Tai meilužės, skirtos vien pramogoms ir smagiam laiko praleidimui. Būtent už tai vyrai ir išlaiko, „aukojančias“ savo „brangų laiką“. Išlaikytinė – tai savotiška prostitutė kelioms kandencijoms, įsipareigojanti būti ištikima.

Didesnį malonumą patiria tas, kuris dovanoja

Tikrai meilužei nusispjauti į vyro problemas! Svarbiausia, kad vasarai jai pažadėtas ne vienas savaitgalis prie jūros, žiemą – paslidinėti Alpėse, o pertraukomis tarp atostogų –  žiedelis, suprantama, nepigus, kiti papuošalai, pageidautina nauja mašina. Nevykėliai jai nereikalingi! Meilužė  seksualiai kraipo klubus tam, kad vyrai pajudintų smegenis ir rankas.

Meilužės turi ir privalo mokėti priimti iš vyrų brangias dovanas. Bet tik tuo atveju, jei jos – prabrangios ir ištaigingos. Reikalui esant, dovanas gali ir grąžinti, kad neišsisemtų vyro finansiniai resursai. Bent taip elgiasi tik tikros meilužės. Iš tikrųjų juk jos neprašo nei dovanų, nei pinigų. Todėl, negraužia ir sąžinė. Žino, kad didesnį malonumą patiria tas, kuris dovanoja, o ne tas, kuris  gauna. O gal kvepalai, kuriuos jis išrinko jai, tokiais pat kvepinasi ir jo žmona. Juk nupirko juos pagal žmonos skonį, o ne meilužės. Turbūt  ne vienam vyrui įstrigo giliai Prancūzijos baronienės Nadine  de Rothschild pasakyti žodžiai: „Dovanokite savo draugėms tuos pačius kvepalus, kaip ir žmonoms, ne jų išsikirtinis skonis“.  Meilužė seksualiai kraipo klubus tam, kad vyrai pajudintų smegenis ir rankas.

Didžiausia klaida – lyginti save su vedusio vyro žmona

Iš tikrųjų geri meilužiai negaili pinigų. O meilužei gerai dvigubai. Mat vyrui, prisiminusiam kiek sukišo į ją pinigų, paprasčiausiai bus gaila palikti. Į  ką daug investuojama, paprastai taip lengvai nepaliekama.

Vedę vyrai mėgsta retsykiais priminti savo artimoms draugėms, kad seniai nemiega su žmona, seniai nieko bendro tarp jų nėra. Miega ir dar kaip miega! Tačiau meilužės  tai neturėtų dominti ir gilintis. Jo sperma – ne dantų pasta tūbelėje, todėl nereikia bijoti, kad vieną gražią dieną ims ir pasibaigs. Viena didžiausių vedusių vyrų mėgėjos klaidų, kai ji pradeda lyginti save su meilužio žmona. Tai tas pats, kaip nesportuojančiai mėginti prabėgti šimto metrų distanciją su sporto meistre. Meilužė – sekso sporto meistrė! Dėl to vyras ją ir pasirinko, o ne vien už gražias akeles. Todėl lyginti save su jo žmona tik brangaus laiko gaišinimas ir savęs žeminimas.

Meilužių santykiuose nėra neištikimybės

Vedęs vyras paprastai susitikinėja su artima drauge vieną kartą per savaitę ar kartą per dvi savaites. Teisinasi, kad dažniau negali. Primena, kad turi šeimą, namus ir daug darbo. Ką turėtų daryti meilužė? Laukti rankas sudėjusi? Save gerbianti moteris susiranda dar vieną meilužį ir net išdrįsta pirmam tai pasakyti: „mielasis, tu labai užsiėmęs, turi šeimą, žmoną, o aš tik tave. Todėl tikriausiai nieko prieš, kad mano gyvenime atsiras dar vienas artimas žmogus.“ O ką jis turėtų jai atsakyti? Prieštarauti? Dievagotis, kad myli tik ją vieną? Jei tai būtų, seniai išsisikirtų su žmona. Paradoksalu, bet meilužių santykiuose nėra neištikimybės. Jis širdies draugei būna „ištikimas“ su savo žmona, o ji  jam – su kitu vyru. Be to, vienas kitam nieko neįsipareigoja, neprisiekė amžinai mylėti ir būti ištikimais vienas kitam iki grabo lentos. Svarbiausias uždavinys – pasirūpinti kontracepcijos priemonėmis, kad paskui netektų lieti graudžių ašarų moterims, stovinčioms skirtingose barikadų pusėse. 

Neištikimų žmonių institutas gyvuos dar ne vieną amžių

Psichologai atliko apklausą ir išsiaiškino, kad meilužės  pirmenybę teikia pavyzdingiems vyrams, kurie rūpinasi šeima, kad nieko netrūktų. Vadinasi, ir meiluže rūpinsis.

Be to, joms arčiau širdies stropūs ir sąžiningi valdiškų institucijų tarnautojai, atsakingai žiūrintys į darbą, stabiliai gaunantys atlyginimą ir neblogai uždirbantys. Žinia, juk jie dar skatinami geriau darbuotis kelių atlyginimų dydžio vienkartinėmis pašalpomis, priedais, premijomis, apie kurias žmonos gali ir nežinoti. Meilužės pirmenybę teikia pavyzdingiems vyrams, kurie rūpinasi šeima, kad nieko netrūktų.

Meilužės paprastai renkasi vidutinio seksualumo vedusius vyrus. Iš tikrųjų vidutiniokas jis tik su žmona, o draugė sugeba pažadinti jame žvėrį ir taip išsunkia, kad žmonai lieka vos vos...

Kodėl neištikimų žmonių institutas gyvuoja nuo neatmenamų laikų ir dar gyvuos ne vieną amžių? Todėl, kad tradicinė pora arba išsisikiria, arba susituokia ir, anksčiau ar vėliau, atsiduria tokioje situacijoje. Užtat pastovi ir ilgalaikė gali būti tik tokia pora, kur jis vedęs, o ji nenori už jo tekėti. 

Tiesa,  bent retsykiais meilužė turėtų priminti savo vedusiam vyrui, kad ji net nesirengia griauti jo šeimą. Tegul žino, kad ji ne tik prabanga, bet ir nepamainoma vertybė!

Kodėl moterims patinka būti meilužėmis?

Sociologai atliko tyrimą ir išsiaiškino, kad apie 70 proc. vedusių vyrų bent vieną kartą buvo neištikimi savo antroms pusėms, o maždaug 40 proc. iš jų turi nuolatinę meilužę. Taip pat paaiškėjo, kad apie 30 proc. moterų, neturinčių spaudo pase, kaip tik ir yra tų pačių vedusių vyrų meilužės.

Be to, sociologai atliko anoniminę apklausą tarp moterų ir išsiaiškino ganėtinai subtilų klausimą: o kodėl moterims patinka būti meilužėmis?  70 proc. vedusių vyrų bent vieną kartą buvo neištikimi savo antroms pusėms, o maždaug 40 proc. iš jų turi nuolatinę meilužę.

Dailiosios lyties atstovės, prisipažinusios turinčios nuolatinių artimų ryšių su vedusiais vyrais, tvirtino, esančios visai patenkintos savo tokia padėtimi. Pirmiausiai dėl to, kad jie abu laisvi žmonės ir nieko vienas kitam neskolingi. O turi intymiai suartėja todėl, kad tai abiems teikia malonumą. O pats artumas – nėra prievolė ir pareiga, kaip šeimoje ar santuokoje. Per apklausą tokią nuomonę išsakė apie 40 proc. meilužių.

Trupiniai nuo stalo lieka... žmonoms

Dar viena svarbi priežastis, stumianti į vedusio vyro glėbį ta, kad moters niekada netraukė buitiniai rūpesčiai:  namų tvarkymas, plovimas, skalbimas, lyginimas ir t.t. Meilužė tai daro išimtinai tik sau, bet tuo pačiu ji ir ne viena, o su tuo, ką myli ir kas ją myli. Šio principo laikosi  apie 30 proc. apklaustų moterų.

Taip pat respondentės kategoriškai nesutinka su pasakymu, kad meilužėms tenka tik trupiniai nuo stalo. Anto jų – priešingai: „nugriebia grtietinėlę“, kadangi visos buitinės problemos, šeimos rūpesčiai, konfliktai, nesutarimai dėl vaikų auklėjimo, tenka  žmonoms. O meilužės mėgaujasi vedusio partnerio dėmesiu švelnumu, glamonėmis ir meilės. Tai patvirtino  apie 20 proc. apklausos dalyvių.

Meilužės, tapusios žmonomis, taip pat susiranda meilužių

O 10 proc. dailiosios lyties atstovių neslėpė, kad iš principo nenori susieti save bet kokiais šeiminiais saitais. Taip pat per anoniminę apklausą buvo išsiaiškinta, kad vidutiniškai, ryšiai „kairėje“ tęsiasi 5-20 metų.

Šiokių tokių gerų naujienų ir žmonoms. Apie 50 proc. meilužių, po 5-8 metų ryšių su vedusiais vyrais, susiranda kitus vyrus ir už jų išteka.

O maždaug 15 proc. meilužių, tapusios žmonomis, paskui taip pat susiranda  meilužių. Apie 10 proc. vedusių vyrų mėgėjų vis dėlto išveda juos iš šeimos.

Apklausa taip pat parodė, kad maždaug 20 proc. meilužių niekada netampa nei savo meilužių, nei kitų vyrų žmonomis.

 Paversti gyvenimą nesibaigiančiomis lentynėmis gali tik liurbis

Kodėl  ne vienai meilužei nelemta tapti žmona? Jei vyrui pasisekė ir jis vedė moterį, kuri yra gera žmona, jis niekados neiškeis jos į gerą meilužę. Nepaisant to, kad ši – patraukli, seksuali ir viliojanti. Paversti savo gyvenimą nesibaigiančiomis lenktynėmis gali tik visiškas liurbis. O vyrai, vis dėlto ,daugiau ar mažiau, mąstantys sutvėrimai.

O jei akivaizdu, kad ir meilužė taptų gera žmona, vyrą gali sulaikyti tik paprasta logiška mintis: „ką į ką aš keičiu? Vienus patogumus į kitus?“

O jei artima draugė priklauso vien gerų meilužių kategorijai, vyras puikiai supranta, kad geriausiai viską palikti taip kaip yra, nes vis tiek iš jos geros žmonos neišeis.
Bet dažnai būna ir taip, kad meilužė (ypač jauna) pradžioje būna tyli, rami, maloni, nuolanki, tačiau, kai vyras pradeda rodyti jai didesnį dėmesį ir materialine išraiška, kaip mat išdygsta ragučiai ir nagučiai. Tada ji nori būti su juo apsikabinusi ne tik kambaryje, bet ir vaikščioti kartu į viešus renginius, įsikabinusi jam po parankės, fotografuotis kartu meiliai apsikabinus „stilingiems“ žmonėms skirtame žurnale. Tačiau, jei nepavyksta tai padaryti, kaip reikiant pasišiaušia ir pakelia vėjus. Tai tada vyras ir susimąsto: „o kam jam dar kita tokia pat reikalinga, jie jau vieną tokią turi namuose...“                                                                       

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius