-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kodėl moterims nesvarbu vyro pasididžiavimo dydis?

Kai turima omeny intymusis gyvenimas, paaiškėja, kad daugumai moterų daro įtaką stereotipai. Pats populiariausias mitas – koks turi būtų vyro lytinio organo dydis.
Porelė
Porelė / sxc.hu nuotr.
Temos: 1 Seksas

Vyrams būdinga tapatinti savo lytinį organą su vyriškumu, o jo dydį – su potencija. Dėl to galvojama, kad būtent didelis vyriškas organas atkreipia moterų dėmesį ir teikia joms ypatingą malonumą. Tačiau seksologijos ekspertų tvirtinimu, normalaus dydžio peniai yra tie, kurių ilgis erekcijos metu siekia nuo 5 iki 20 сm. Mažesniais nei vidutiniai laikomi tie, kurių ilgis erekcijos metu nesiekia 5 сm, o didesniais – ilgesni nei 20 сm. O koks idealus penio dydis moterų akimis?

Likusios akis į akį su partneriu, išsigąsta didelio penio

Dauguma dailiosios lyties atstovių, kurios dar neturėjo lytinių santykių, svajoja tik apie didelį vyro lytinį organą. Tiesa, prisipažįsta apie tai retai. Mat dauguma merginų sieja vyro pasididžiavimą su jėga, energija ir pajėgumu. Nepaisant to, likusios akis į akį su partneriu, ima ir išsigąsta didelio penio.

Anot seksologų, didelis vyro lyties organas užtikrina gilų prasiskverbimą. O jei, be to, penis dar ir didelės apimties, tai moteriai aštrūs pojūčiai garantuoti, kadangi gali papildomai stimuliuoti ir tašką „G“. Didelės apimties vyro lytinis organas suteikia moteriai aukščiausią palaimos tašką. Tačiau nemažai žinoma ir tokių atvejų, kai didelis vyro lytinis organas tampa ir jaunos, nepatyrusios merginos traumos priežastis.

Be to, moterys skundžiasi ir dėl atitinkamo diskomforto, iškilusio mylintis su tokiu partneriu. Dažniausiai tokiais atvejais lytinis aktas tęsiasi trumpai, kadangi moteris negali iškęsti skausmo. Be to, tai gali baigtis ir vaginos plyšimu.

Moteris gali pasiekti orgazmą, nepriklausomai nuo vyro penio dydžio

Žinoma, pamėginti pasimylėti su didelio vyriško pasididžiavimo savininku tikrai vertėtų.Žinoma, pamėginti pasimylėti su didelio vyriško pasididžiavimo savininku tikrai vertėtų. Tik tam reikia iš anksto pasiruošti ir nusiteikti, norint išvengti galimų nemalonumų. Tačiau nevertėtų ilgai mėgautis preliudija, norint kaip reikiant įkaisti prieš pat lytinį aktą. Mat jau susijaudinimo pradžioje moters vagina gali išsitempti ir prisitaikyti prie bet kokio penio dydžio.

O kas dėl partnerių seksualinio atitikimo, tai šiuo atveju viskas priklauso ne tik nuo lytinių organų dydžių, kiek nuo to, koks kokiai vyro tipas tinka.

Ir vis dėlto dauguma moterų galvoja, kad svarbu ne tiek vyriško organo dydis, kiek sugebėjimas juo naudotis. Norint realizuoti prigimtinį moters seksualumą svarbu ne tik vyriško pasididžiavimo apimtys, o partnerio meistriškumas ir sugebėjimas kontroliuoti savo erekcija bei ejakuliaciją, kad suteiktų moteriai kuo daugiau malonumų. Todėl moteris gali pasiekti orgazmą, nepriklausomai nuo vyro penio dydžio.

Reikia įdėti daug pastangų, kad aistra neišblėstų

Таip pat labai svarbu ir energetinis bei psichologinis partnerių atitikimas. Net jei vyro ir moters lyties organai idealiai atitinka vienas kitam, tai dar nereiškia, kad seksas suteiks pasitenkinimą, jei tarp partnerių nebus dvasinio artumo.

Todėl renkantis partnerį reikia įvertinti ne tik jo penio dydį, bet ir balsą, išvaizdą, kvapą, analizuoti savo pojūčius, patiriamus nuo jo glamonių, prisilietimų ir bučinių. Tik harmonų perteklius organizme sustiprina partnerių norą mylėtis. O jei yra kitaip, tai reikia įdėti nemažai pastangų, kad seksualinė trauka ir aistra greitai neišblėstų. Todėl vyriškas pasididžiavimo dydis čia nieko dėtas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius