Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kodėl N.Zvonkė nereklamuos D.Bunkaus politikos?

Jau šį penktadienį, „Super L.T.“ žiūrovai 21 val. 50 min. per „Lietuvos ryto“ televiziją pamatys išskirtinį interviu su Natalijos Zvonkės mylimuoju Danieliumi Bunkumi, kuris nusprendė eiti į politiką.
Natalija Zvonkė su draugu
Natalija Zvonkė su draugu / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Ji negali man uždrausti nieko, kaip ir aš jai“, – apie Natalijos nepasitenkinimą dėl sprendimo kelti kandidatūrą savivaldos rinkimuose dėsto D. Bunkus. Pasak verslininko, mylimoji  bijo, kad jam nepavyks įgyvendinti idealių tikslų ir su juo bus susidorota.

„Kam tau to reikia?“ – klausė D.Bunkaus ir kolegos bei verslo partneriai. Vis dėlto verslinininkas savo sprendimo sako nekeis, o Natalija su tuo anksčiau ar vėliau susitaikys. „Jos charakteris labai ugningas, ji žiauriai užsispyrusi, bet man tai imponuoja“, – žavisi širdies drauge D. Bunkus.

Laidoje „Super L.T.“ žiūrovai pamatys ir grupės „69 danguje“ nuotykius Amerikoje, kai jų antrosios pusės liko Lietuvoje.

„Gal truputį pasiilgom artimųjų, savo lovos, bet tikrai nesinori grįžti“, – susižavėjusi Jungtinėmis Amerikos Valstijomis, dėstė Karina Krysko. Pasirodo, merginų trijulė ten sudomino ne tik Amerikos lietuvius, bet ir užsieniečius, kurie net žalio supratimo neturi, kur ta Lietuva. „Mes jautėmės žvaigždėmis“, – netvėrė laime Ingrida Martinkėnaitė. 

Taip pat laidoje pamatysite, kodėl konkurso „Lietuvos ponia 2010” dalyvės bijo kalbėti su žurnalistais.

„Nenoriu, neturiu ko pasakyti, aš visada prisišneku“, – aiškinosi slaptai nufilmuota buvusi Kauno ponia, o dabar ketinanti ir Lietuvos ponios titulą iškovoti Eglija Vaitkevičė.

Kitos dalyvės taip pat visaip mėgino išsisukti nuo interviu, o vos prabilusios žurnalistų prašė jų nerodyti. Ką konkurso dalyvės bandė nuslėpti nuo viešumos, žiūrovai pamatys jau šį penktadienį. Tik per „Super L.T“ 21 val. 50 min.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius