Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kodėl prakalbus apie vaikus nuo Laimos Tamulytės veido dingsta šypsena?

Visas gyvenimo spalvas žadėjusi atskleisti Asta Stašaitytė-Masalskienė laikosi savo žodžio. Jau pirmoje „Gyvenimo spalvų“ laidoje – trys jaudinančiai atviros istorijos.
Laima Tamulytė
Laima Tamulytė / BTV nuotr.

Visada linksma ir besišypsanti Laima Tamulytė šiandien tiesiog švyti: spindi ne tik akys, bet ir sužadėtuvių bei vestuvinis žiedai. Sureguliavusiai mitybą ir svorį, atradusiai širdžiai mielą veiklą ir sukūrusiai šeimą moteriai, atrodytų, pats laikas pagalvoti apie vaikus. Tačiau apie juos prakalbus šypsena nuo Laimos veido išnyksta.

Konkurse „Auksinis talentas“ Batumyje labiausiai žibėjo lietuviškos žvaigždės. Žiūrovai negalėjo atitraukti akių nuo žaviosios konkurso vedėjos Jurgitos Jurkutės, dainininkių Onos Kolobovaitės, Vilijos Matačiūnaitės ir jas puošusių dizainerio Juozo Statkevičiaus suknelių. Tačiau drauge su kūrybine grupe pasižvalgę po užkulisius apstulbsite, kokia kaina buvo išpeštos šypsenos scenoje.

Regėjimo netekęs Karolis – puikus įkvėpimo šaltinis kiekvienam panašaus likimo žmogui, kuriam galbūt pristinga motyvacijos ar drąsos. Pažiūrėję pasakojimą apie Karolį, kuris visiškoje akių tamsoje augina dukrą, vadovauja įmonei, slidinėja kalnuose ir šokinėja su parašiutu, suprasime, kokia stipri gali būti valios jėga ir širdies šviesa...

Laida „Gyvenimo spalvos“ – sekmadienį, spalio 2 d., 19.00 per BTV.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius