Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kodėl Ž.Šilgalis netapo aktoriumi?

Seimo narys Žilvinas Šilgalis įsitikinęs: televizijos projekte „Šok su manimi“ pildosi svajonės. Jau nuo paauglystės jis norėjo tapti aktoriumi, tačiau išbandyti savo gabumus pabandė tik šeštadienio vakarą – įkūnijo filmo „Briliantinė ranka“ herojų.
Laidos akimirka
Laidos akimirka / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Portalui 15min.lt vyras atskleidė, kokių dar svajonių turėjo ir kodėl joms nebuvo lemta išsipildyti.

„Galbūt nuskambės labai juokingai, bet išgirdęs mamos kolegos klausimą, kuo noriu būti užaugęs, tvirtai atsakiau, kad Leninu. Tik paskui supratau, kad tai nėra profesija”, – vaikystės prisiminimais dalijosi parlamentaras. Tiesa, tokia svajonė buvo vos sulaukus septynerių. Vėliau, tapęs paaugliu, Ž.Šilgalis pradėjo galvoti apie aktoriaus karjerą. Vis dėlto vyras  minėtos specialybės nepasirinko.

„Keitėsi požiūris, dvyliktoje klasėje mačiau šeimos viziją, kiek norių vaikų, kokia turėtų būti mano žmona, galiausiai nusprendžiau, kad kita profesija bus perspektyvesnė“, – kalbėjo „Šok su manimi“ dalyvis. Mokykloje jam patiko ir geriausiai sekėsi chemija, tad universitete vyras pasirinko visuomeninio  maitinimo studijas.

Tačiau kinas jo gyvenime visada užėmę svarbią vietą: ,„Šok su manimi“ dalyvis stebėdavo filmus, juos itin dažnai žiūri ir dabar. Šilgalių šeima kiną renkasi savaitgaliais. Tada karaliauja komedijos, kurios, pasak dalyvio, yra puikus nuotaikos šaltinis.

,„Humoras yra geriausias būdas atsipalaiduoti, patikėkite, kokie gabūs yra šio projekto dalyviai, jie bet  kokioje situacijoje gali improvizuoti, o tai labai pakelia nuotaiką“, – gerų žodžių Inetai Stasiulytei ir Aisčiui Mickevičiui negailėjo vyras.

Projekto dalyvis labai džiaugėsi, kad šeštadienio vakarą bent kelias minutes pabuvo aktorius. „Mano svajonės pildosi, vaidinau vos vieną kartą, tačiau esu labai laimingas“, – šypsojosi Ž.Šilgalis.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius