Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kokios merginos vyrų akimis atrodo neseksualios

Kartais merginos įsivaizduoja atrodančios seksualiai, o vyrai būna visiškai priešingos nuomonės. Todėl pateikiame kelis pavyzdžius, kai merginų pastangos palikti vyrui pritrenkiamą įspūdį gali sulaukti priešingo efekto.
Intymumas
Intymumas / Photos.com
Temos: 2 Seksualumas Seksas

Kirpimas intymioje vietoje

Be jokios abejonės, bet kuriam vyrui patinka merginos depiliuota intymi vieta. Tačiau, jei mergina nusprendė nustebinti savo partnerį, visiškai depiliavusi tą vietelę ar padariusi širdelę ar paukštelį intymioje vietoje, rezultatas gali būti toli gražu net toks, kokio ji tikėjosi. Vyrą tai gali sutrikdyti, prajuokinti ar net nuliūdinti. Mat greičiausiai vyras dėl to nepatirs jokio seksualinio susijaudinimo. Ypač nevertėtų rizikuoti tokiais dalykais, jei pora dar visai neseniai užmezgė santykius. Dar geriau būtų paklausti partnerio, o ką jis norėtų pamatyti intymioje vietelėje.

Vaikšto be apatinių

Iš tikrųjų daugelis vyrų susijaudina vien nuo minties apie nuogą moters kūną po viršutiniais drabužiais. Tačiau viskas priklauso nuo situacijos. Anot vyrų, seksualu tik tuo atveju, jei mergina vaikšto be apatinių tik  išimtinai dėl savo mylimojo. Tačiau vyrui gali nepatikti, jei jis sužinotų, jog moteris taip praleido visą dieną darbe ar dar kur nors. Mat moters vaikščiojimas be apatinių stipriai lyčiai asocijuojasi su moters noru kuo greičiau su kuo nors pasimylėti. Todėl vyrui nemalonu vien pagalvojus, kad jo mylimoji „pasirengusi“ mylėtis biuro ar kavinės tualete.

 Raudoni lūpų dažai

Теоriškai raudona spalva simbolizuoja aistrą, todėl ryškiai raudonos spalvos dažytos lūpos atrodo seksualiai. Tačiau kaip bebūtų keista, bet daugumą vyrų natūralus lūpų blizgesys jaudina stipriau. Mat iš vienos pusės raudona spalva atkreipia dėmesį, o iš kitos pusės tarsi ir signalas: „norėtum su manim pasimylėti?“ Todėl gal vis dėlto geriau nerizikuoti ryškiomis spalvomis ir išsirinkti kuklesnius atspalvius.

 Aptempti arba labai atviri drabužiai

Vyrams patinka įminti mįsles. Tai glūdi jų pasąmonėje. Žinoma, niekas nesiginčyja, kad gili iškirptė arba trumpas sijonėlis atrodo seksualiai. Tačiau pernelyg atviri drabužiai gali sugadinti visą reikalą. Juk vyrui patinka spėlioti, o kaip atrodo jos krūtys po šia palaidinuke...  Todėl jam gali tapti neįdomu, jei atimsite iš jo fantazijas.

Apsirengia vyriškais drabužiais

Vyrams kartais patinka, kai mylimos moterys apsirengia jų džinsais ar marškiniais. Tačiau nepaisant to, vis dėlto dauguma vyrų nesupranta moterų pomėgio pasipuošti vyriškais marškiniais ar pasikvėpinti aštriais vyriškais kvepalais. Vyras gali tiesiog išsigąsti, jei ant dailaus moteriško kūno pamatys savo šortus ar net apatinius... Tačiau užuomina į moterišką emansipaciją ir nesibaigiančią lyčių kovą mažai ką turi bendro su erotinėmis fantazijomis.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius