Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kokių vyrų ieško turtingos moterys?

Į šį klausimą pamėgino atsakyti specialistai. Iki tol, kol buvo atliktas tyrimas, buvo manoma, kad kai tik moterys pradeda daugiau uždirbti, jų skonis keičiasi: ima ieškoti jaunesnių ir patrauklesnių partnerių. Bet paaiškėjo, kad yra ne visai taip.
Deimantas, kuris buvo parduotas už rekordinę sumą.
Turtinga moteris / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Santykiai Seksas

Svajoja apie protingą ir patikimą

Tyrimą atliko Škotijos universiteto specialistai. Apklausoje internetu dalyvavo 3770 vyrų ir moterų, pranešusių apie savo asmeninį gyvenimą ir atlyginimo dydį.

Tyrėjai išsiaiškino, kad kuo turtingesnės ir kuo labiau nepriklausomos tampa šiuolaikinės moterys, tuo mažiau jas domina santykiai su jaunais ir simpatiškais vyrais. Šį reiškinį specialistai jau spėjo pavadinti „George Clooney efektu.“

Mat materialiai gerai apsirūpinusios moterys svajoja apie protingą ir patikimą partnerį, o ne jauną ir seksualų. Jos pirmenybę teikia vyresniems vyrams.

Pinigingi vyrai pirmiausiai renkasi išvaizdžias partneres

Taip pat tyrimas parodė, kad  pinigingi vyrai, rinkdamiesi partneres, didesnę reikšmę teikia jų išvaizdai, jiems taip pat labiau patinka jaunesnės moterys.

„O eilinės moterys ieško tokių vyrų, kurie ne tik materialiai aprūpintų, patenkintų jų seksualinius norus, bet ir taptų  šeimos galva, – sakė viena tyrimo autorių, psichologijos mokslų daktarė Fiona Moore. – Mes galvojome, kad daugiau uždirbančios moterys teikia pirmenybę jauniems meilužiams, bet paaiškėjo, kad yra ne taip.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius