-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Komedijos „Paskolinkite tenorą“ premjeros nepraleido ir dainininkė Baiba Skurstenė su savo vaikinu Mykolu Serdiuku

Nėra nieko geriau, nei sekmadienio vakarą praleisti kvatojant. Ypač po sunkios savaitės, kurią pakeitė siautulingas savaitgalis. Kaip tik šį savaitgali visi humoro išsiilgę žmonės Vilniuje rinkosi į muzikalią komediją „Paskolinkite tenorą“. Jų tarpe pasirodė ir dainininkė Baiba Skurstenė su savo mylimuoju Mykolu Serdiuku.
Baiba Skurstenė ir Mykolas Serdiukas
„Paskolinkite tenorą“ premjeros svečiai / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Portalui Žmonės.lt Baiba sakė, kad į premjerą ją pakvietė draugai.

„Išties atėjau palaikyti čia vaidinančių ir dainuojančių aktorių, – sakė dainininkė. Paklausta, kurių tiksliai, ji atšovė: – Visų, nes būtent per premjerą labiausiai visiems reikia palaikymo.“

Baiba tikino, kad į teatrus eina taip dažnai, kaip leidžia galimybės. Mat savaitgaliai jai – pats darbymetis ir tokiu atveju nieko čia daug nesuplanuosi.

„Man patinka teatras. Labiausiai patinka komedijos žanras. Juk gyvenime ir taip daug rūpesčių, tad kartais norisi apie juos pamiršti. Komedija – puikiausias vaistas. Negaliu sakyti, kad nesilankau dramatiškuose ar tragiškuose spektakliuose, tačiau šį sekmadienį man su draugu norėjosi ko nors linksmo“, – portalui Žmonės.lt sakė dainininkė.

Komedijos premjeros taip pat nepraleido Inga bei Arūnas Valinskai, aktorius Kostas Smoriginas su žmona Dalia Brenciūte, dizainerė Jurgita Januškevičiūtė, Algis Ramanauskas-Greitai, aktorius Džiugas Siaurusaitis su žmona, aktore Lina Rastokaitė.

Paskolinkite tenorą premjeros svečiai
„Paskolinkite tenorą“ premjeros svečiai

Apie komedija „Paskolinkite tenorą“

Spektaklio premjeroje vaidina aktoriai: Algirdas Dainavičius (Tito Merelli), Deividas Norvilas-Deivis (Maksas), Vaidotas Martinaitis (Sondersas), Aušra Štukytė (Marija), Ineta Stasiulytė (Megė), Larisa Kalpokaitė (Džulija), Gabija Ryškuvienė (Diana), Eimutis Kvoščiauskas (Viešbučio patarnautojas).

„Paskolinkite tenorą“ – daugybę apdovanojimų pelniusi kultinė Brodvėjaus komedija (rež. Marcin Slawinski). Tikra sensacija Brodvėjaus ir West End‘o teatruose tapęs spektaklis buvo įvertintas prestižiniais 2 „Tony“, 4 „Drama Desk“, 3 „Outer Critics Circle“ ir „Oliver“ apdovanojimais.

Pirmą kartą Lietuvoje pristatoma komedija, kurioje gyvai bus atliekami muzikiniai pasirodymai – arijos iš operos, kurias trauks bei intriguojančius vaidmenis kurs Deividas Norvilas-Deivis, Vaidas Baumila bei Rafailas Karpis. Kritikų įvertintame spektaklyje vaidmenis taip pat atliks visas būrys žinomų Lietuvos aktorių: Saulius Siparis, Vaidotas Martinaitis, Algirdas Dainavičius, Leonardas Pobedonoscevas, Neringa Varnelytė, Larisa Kalpokaitė, Eimutis Kvoščiauskas, Ineta Stasiulytė, Gabija Ryškuvienė bei Jovita Balčiūnaitė.

„Paskolinkite tenorą“ – tai klasikinė kostiuminė situacijų komedija, kurios veiksmas vyksta 1930-aisias. Klivlendo mieste apsistoja itališka žvaigždė Tito Merelli, kuris turi atlikti pagrindinį vaidmenį operoje „Otello“. Visi bilietai išparduoti, bet prieš pat renginį žvaigždė ... Žodžiu, dainuoti jis negali. Padėti gelbsti kuklus akiniuotis, teatro direktoriaus padėjėjas, jaunas dainininkas Maksa. Prodiuseris laimingas, „Otello“ dainuoja, niekas pakeitimo nepastebi, situacija lyg ir susitvarkė. Bet, kaip visada viskas tik prasideda...

 Paskolinkite tenorą premjeros akimirka
„Paskolinkite tenorą“ premjeros akimirka

Komedijos žanro specialisto, režisieriaus Marcin Slawinski („Žirklės“, „Šeimyninis įvykis“) pristatoma vyriška „pelenės“ versija, kuri nepaliks abejingų žiūrovų. Sudėtingos vokalinės partijos, temperamentas, beprotiškas ritmas scenoje, prabangūs kostiumai, visiškos „katastrofos“ grėsmė ir už uodegos pagauta sėkmė – atplėšti akių scenos tiesiog neįmanoma.

Autorius Kenas Liudvigas, „Domino“ teatre pažįstamas kaip populiariosios komedijos „Primadonos“ autorius, rašo puikias komedijas, kuriose aktorių temperamentas yra net svarbesnis už vaidybos talentą.

 Paskolinkite tenorą premjeros akimirka
„Paskolinkite tenorą“ premjeros akimirka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius