Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Koncerte „Mano svajonė“ – išpildyti vaikų troškimai tapti gaisrininkais, chirurgais, dainininkais

Penktadienį, gegužės 20-ąją, LNK studija buvo pilna vaikų, jų mamyčių ir Lietuvos garsenybių – visi jie čia dalyvavo specialaus renginio-koncerto „Mano svajonė“ filmavime. Maža to, jo metu paaiškėjo, kas yra tie laimingieji vaikai, kurių svajones pildė televizijos atstovai ir žinomi žmonės.
Natalija Zvonkė
Natalija Zvonkė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Tarptautinei vaikų gynimo dienai (ji yra birželio pirmąją) skirto renginio metu pasirodė besilaukianti Natalija Zvonkė, šįsyk pasirinkusi figūros neišryškinančią elegantišką, lengvos medžiagos suknelę. Tiesa, ji iškart po savo pasirodymo kartu su sutuoktiniu Danieliumi Bunkumi išskubėjo ilsėtis.

Visoms mergaitėms, norinčioms tapti princesėmis ir apskritai visiems vaikams dainą dovanojo ir estrados princu tituluojamas Rytis Cicinas. Jis užkulisiuose buvo nekalbus, vengė fotografų būrio ir žurnalistų. Visai priešingai elgėsi grupės „69 danguje“ narės Ingrida Martinkėnaitė ir Nijolė Pareigytė – jos noriai pozavo prieš objektyvus ir žarstė šypsenas. Kiek santūresnė buvo Karina Krysko, daugiau laiko leidusi grimo kambaryje.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Linas Kleiza
Linas Kleiza

L.Kleiza – be marškinėlių

Užkulisiuose buvusioms moterims bei merginoms nusišypsojo laimė ir pamatyti nekasdienišką vaizdą – kurį laiką už stiklinių durų ilsėjosi krepšininkas Linas Kleiza. Matyt, dėl karščio jis buvo nusimetęs marškinėlius su užrašu „Lietuva“, kuriuos vilkėjo atvykęs. Tiesa, fotografuotis pusnuogis sportininkas atsisakė. Krepšinio aistruoliai veikiausiai atsimena, jog L.Kleiza anksčiau buvo pravardžiuojamas „Seksu“. Tiesa, pasak paties Lino, taip jis buvo vadinamas tik vaikystėje, nors akivaizdu, kad šis vyras stuomeningas ir dabar.

Koncerto „Mano svajonė“ metu taip pat pasirodė elegantišku kombinezonu vilkėjusi Vilija Matačiūnaitė ir Mantas Stonkus, „69 danguje“ merginos, Stanislovas Stavickis-Stano, nuolat vaikus kalbino ir pokštavo vedėjai Irūna Puzaraitė ir Marius Jampolskis.

Tiesa, buvo žadėta, kad pasirodys ir „InCulto“. Grupės lyderis Jurgis Didžiulis jau anksčiau yra spaudai pranešęs apie grupės iširimą, tad šįsyk buvo neaišku, ko tikėtis. Kaip paaiškėjo, pasirodyti ir scenoje paimprovizuoti su jaunuoju gerbėju atvyko tik J.Didžiulis. Jis 15min.lt paaiškino, jog berniukas labai norėjo sutikti „InCulto“ ir su jais pagroti, tad muzikantas ryžosi išpildyti šią svajonę, nors ši grupė ir pavadinimas – jau praeitis.

Pildėsi ir kitos mažųjų svajonės – viena mergaitė ne tik turėjo progą apsivilkti princesės drabužiais, bet ir surengė princesių puotą bei jodinėjo poniu, chirurgu troškęs tapti berniukas susitiko su tikraisiais šios profesijos atstovais, o dainininke panorusi tapti mergaitė kartu su Egle Jurgaityte linksmai traukė dainą.

Koncertas „Mano svajonė“ per LNK bus rodomas gegužės 29-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius