-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Koršunovas: tikrąją meilę įvertini tik tada, kai netenki

Šį pirmadienį 20.30 val. TV3 gyvenimo būdo žurnalas „Gyvenimas yra gražus“ atskleis iki šiol nežinomus dainininko Radži Aleksandrovičiaus gyvenimo faktus. Tautos numylėtiniu vadinamo vaikino gyvenimo istoriją žino visa Lietuva, tačiau mažai kas nutuokia, kad prieš svarbius gyvenimo sprendimus populiarusis dainininkas klausia kortų patarimo.
Oskaras Koršunovas
Oskaras Koršunovas / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

„Kortos parodo, kuris projektas bus sėkmingas, o kurio imtis neverta. Nieko blogo, kad žmogus nori sužinoti ar imtis jo, ar ne“, – sako vilnietė Svetlana.

Ši moteris ne veltui vadinama žvaigždžių būrėja, mat pas ją lankosi daugybė įvairių sričių garsenybių – dainininkų, aktorių, prodiuserių, sportininkų, politikų. Tarp jų – ir Radži.

Būtent Svetlana pirmoji išbūrė, kad Panevėžio vaikų globos namuose motinos paliktas romas sulauks didžiulės sėkmės ir taps beprotiškai populiarus. Be to, ji paskatino ne tik klientu, bet ir draugu jau tapusį vaikiną ieškoti senelio, tapusio vieninteliu kraujo giminaičiu, kuriam rūpi Radži likimas. Tik ar pats atlikėjas išgirs jam skirtus būrėjos prisakymus?

Tačiau būrimas – ne vienintelis dalykas, kurį sugeba Svetlana. Ji žino net kelis pinigų užkalbėjimo būdus, kuriais naudojasi net turtais besišvaistančios žvaigždės. Juos būrėja šio pirmadienio vakarą atskleis ir TV3 laidos „Gyvenimas yra gražus“ žiūrovams.

Antrajame laidos reportaže teatro genijumi vadinamas režisierius Oskaras Koršunovas pagaliau prabils apie savo asmeninį gyvenimą: apie romanus su garsiomis moterimis ir apie dar visai neseniai puoselėtas svajones sukurti šeimą.

„Tikrąją meilę įvertini tik tada, kai jos netenki“, – netikėtai prisipažins 40-metis režisierius, „Gyvenimas yra gražus“ žurnalistams pravėręs ir savo namų duris, patikėjęs asmeninius archyvus. Šį interviu O. Koršunovas atidėliojo gerą pusmetį, tačiau pirmadienį 20.30 val. TV3 žiūrovų laukia neįtikėtinai atviras pokalbis apie jo gyvenimą.

Intriguojanti „Gyvenimas yra gražus“ laida su netikėtomis išpažintimis – šį pirmadienį, spalio 5 dieną, 20.30 val. tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius